Abonare la google news

Răzvan Lucescu a ales între Dinamo și Rapid. „E împlinirea mea ca om!”

Răzan Lucescu, fostul antrenor al lui Al Hilal, a ales între Dinamo și Rapid, cele două echipe din România de care este foarte legat.

Deși recunoaște că Dinamo este echipa copilăriei sale și are amintiri frumoase din acea perioadă, Răzvan Lucescu, antrenorul care a fost demis de la Al Hilal,  își declară iubirea pentru Rapid București.

Mai mult, Răzvan Lucescu a recunoscut că și-ar dori ca Rapid să promoveze în Liga 1 la finalul sezonului 2020 – 2021, dar și pe FCU Craiova o vrea în primul eșalon fotbalistic, echipă despre care susține că și-ar dori să se unească cu formația lui Adrian Mititelu. 

Citeste si:  Iulia Albu, apariție șocantă la Măruță alături de Clotide. A copiat-o pe Loredana Groza grav

Răzvan Lucescu a ales între Dinamo și Rapid

„Dinamo e echipa copilăriei mele, care mă leagă de tatăl meu. Rapid e împlinirea mea ca om, e partea vieții importante. La Rapid m-am format ca om, de aceea mă simt mai legat de Rapid.

Campionatul nostru are nevoie de Rapid în Liga 1, are nevoie de adevăratul Dinamo, de Craiova, care acum a devenit o forță în campionatul nostru.

Va promova și Universitatea Craiova acolo, dar ce se va întâmpla mai departe? Eu la Craiova văd o echipă care să facă sufletul Olteniei, nu discuții, nu invidii, nu polemici. Aș face din două una puternică”, a mai spus Lucescu Jr. pentru Radio Gold FM.

Citeste si:  Un rapper și-a pus în frunte un diamant roz de 11 karate. „Mașinile și casa mea nu ajung la valoarea diamantului”

Rapid e la patru puncte distanță de locul 1

Rapid București se află pe locul 9 în clasamentul din Liga 2, cu 27 de puncte, la egalitate cu Mioveni și Petrolul și la patru puncte distanță de liderul FC U Craiova, cea care are 31 de puncte și este la egalitate cu Politehnica Timișoara.

Citeste si:  Stimulentul de reinserție pentru părinții care se întorc la muncă înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 6 luni crește la 1.500 de lei. Guvernul a adoptat ordonanța de urgență

Formația din Giulești are opt victorii, trei remize și 5 înfrângeri în cele 16 meciuri jucate în sezonul 2020 – 2021 din Liga 2, iar următorul meci al lui Rapid are loc duminică, 14 martie, de la ora 13.45, cu Unirea Slobozia, în etapa 17 din liga secundă.

Citeste articolul pe ProSport

 45 total views