joi 11 noiembrie 2:00 PM

Abonare la google news

Răzvan Farmache a recunoscut că au fost indirecte în Liga 1


Răzvan Farmache (43 de ani), fostul fundaș dreapta de la Rocar, Sportul Stundețesc sau Farul, recunoaște public că a primit bani în urma „indirectelor” din Liga 1 la începutul anilor 2000.


În 2007, pentru o astfel de faptă, Gigi Becali a fost condamnat la trei ani cu executare în celebrul caz „Valiza”.

Teia Sponte a primit o pedeapsă de doi ani cu suspendare. Victor Pițurcă a fost și el condamnat la un an cu suspendare pentru favorizarea infractorului.

Dezvăluiri ale unui fotbalist din Liga 1 după ce Dosarul Valiza, instrumentat împotriva lui Gigi Becali în 2007, s-a lăsat cu ani de pușcărie! „Am primit bani să o încurcăm pe Dinamo, apoi pe Rapid”

În perioada 4-7 mai 2008, Gigi Becali a oferit suma de 1,7 milioane de euro jucătorilor de la „Universitatea Cluj”, aflaţi pe foaia de joc pentru meciul din etapa a 34-a Campionatului Naţional de Fotbal – Liga I – aproximativ 100.000 de euro pentru fiecare, pentru a nu pierde meciul cu CFR Cluj. Cu toate acestea, formația din Gruia a câștigat cu 1-0 și a devenit campioană a României, valiza rămânând fără destinatar.

Fostul jucător Răzvan Farmache a admis că, în acei ani, el și coechipierii săi au primit bani atât de la Rapid, cât și de la Steaua.

„Da, s-a întâmplat de două ori să luăm astfel de prime. Prima oară s-a întâmplat la Sportul, apoi la Farul. Când eram la Sportul, am primit bani să o încurcăm pe Dinamo. Nu de la Gigi Becali, de la Rapid!

Apoi, am încurcat Rapid în Giulești, eram la Farul. (…) Mai erau cinci sau șase etape până la terminarea campionatului. Ni s-a promis o primă suplimentară, știam de unde vin banii. Am încurcat Rapidul, am făcut egal. A trecut Steaua pe primul loc și a și câștigat campionatul. Au venit banii, dar noi oricum jucam pentru noi, jucam pentru puncte”, a recunoscut Farmache la Gsp.

Prosport.ro