Abonare la google news

Răzvan Burleanu e intangibil la șefia FRF: „Nu are nimeni ce să-i facă! E acoperit”. Cine-l protejează

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, nu crede că Răzvan Burleanu poate fi clinitit de la Casa Fotbalului, acolo unde a fost ales acum 7 ani.

În mandatul său, organizația a ajuns să fie aspru criticată de întreaga suflare fotbalistică și să aibă probleme financiare, informații apărute în ultimii ani în presă.

Răzvan Burleanu este bine înfipt, crede „Corleone”, iar șansele să dispară sunt infime de pe eșechierul fotbalistic autohton.

Dumitru Dragomir nu vede să-l dea afară nimeni pe Răzvan Burleanu de la FRF: „Deasupra lui e o forță cum era când eram eu la Scornicești”

Factorul politic este cel care-l susține pe actualul președinte al FR de Fotbal.

„Acum chiar poate să mă înjure toată lumea. Noi îi dăm afară după ce învață meserie. Ținem toți anonimii în funcții până învață puțină meserie și după îi dăm afară. Nu progresăm niciodată pentru că, încă o dată, totul pleacă de la oamenii politici.

Vasile Dîncu nu este securist, adică nu știu dacă nu e securist, dar e om politic, care a influențat foarte mult în ultimii cinci-șase ani fotbalul și sportul românesc.

Nu poate să-l dea nimeni afară din fruntea Federației pentru că este de așa natură acoperit încât numai forța politică poate să-l mute de acolo. Vorbesc de Burleanu, nu are nimeni ce să-i facă.

Deasupra lui e o forță, de exemplu, cum era când eram eu la Scornicești. Păi cine se lega de mine? Hai să fim serioși, domne, să vedem lucrurile cum sunt, realitatea”, a declarat Dumitru Dragomir la Realitatea Plus.

La data de 5 martie 2014, Răzvan Burleanu a reușit să devină președintele Federației Române de Fotbal, stabilind și un record: cel mai tânăr conducător al FRF, la doar 29 de ani. Răzvan Burleanu a câștigat alegerile FRF după ce s-a impus din primul tur la alegerile din 2018, 168-78 cu Ionuț Lupescu, câștigând de o manieră categorică al doilea mandat de președinte.

Citeste articolul pe ProSport