Abonare la google news

Războiul dintre maneliști ia amploare! Florin Salam, făcut praf de un apropiat de-ai lui Nicolae Guță

Războiul din lumea maneliștilor ia amploare! Florin Salam a fost făcut praf de un apropiat de-ai lui Nicolae Guță, după ce manelistul i-a pus la punct pe colegii lui de breaslă.

Zilele trecute, Florin Salam s-a simțit îndreptățit să facă live pe rețelele de socializare în care să le atragă atenția colegilor care se laudă în mediul online cu banii pe care-i au (DETALII AICI). Deși manelistul nu a dat niciun nume, mulți s-au simțit vizați.

Manelistul a fost atacat imediat, iar acum a răbufnit și un apropiat de-ai lui Nicolae Guță, cunoscut sub numele de Geo Giovani. Acesta a intrat într-un live și i-a făcut praf pe Florin Salam și violonistul Sile de la Cernica: ”Mai apropiat timbru de Guță, nu e nimeni la ora actuală, ca mine… degeaba nu recunoașteți… Voi nu recunoașteți… nici Salam, nici mulți nu recunoateți că a venit Leo de la Roșiori și v-a dat lecții la toți. V-a îngenuncheat, mai ales pe tine, Sile (de la Cernica, n.r.), te-a nenorocit. V-a luat treburile, e rege”, a dezvăluit Geo Giovani.

Chitaristul lui Salam a răbufnit!

Cuvintele manelistului l-au scos din sărite pe Dan de la Giurgiu, chitarist în trupa lui Florin Salam. Bărbatul a făcut un live, pe contul său de Facebook, și l-a desființat pe Geo Geovani, susținând că nu a auzit de el și că nu are niciun drept să-i pronunțe măcar numele lui Florin Salam. (CITEȘTE ȘI: E SCANDAL ÎN LUMEA MANELIȘTILOR! DANI MOCANU ȘI TZANCĂ URAGANU, REACȚIONEAZĂ DUPĂ REPLICILE ACIDE ALE LUI FLORIN SALAM. „VĂ PRIND LA EVENIMENTE…”)

”Băi Geo, ăsta… De unde îți permiți tu să vorbești de Sile de la Cernica și de Florin Salam, mă? Ce ești tu, mă? Mecanic, sudor, zugrav, ce ești? Milogi d-ăștia de pe lângă Guță nu avem noi cum să-i băgăm în seamă. Bagă-ți mințile în cap și dă-ți seama când vorbești de lăutari, nu ți-e rușine?

Vorbești de Florin Salam că nu-l recunoaște pe Leo de la Roșiori? Tu ai înnebunit de tot? Florin Salam e regele și va fi încă 200 de ani. Și când era Guță numărul 1, tot Salam era pe primul loc. Tu ești un purice d-ăla mic, invizibil. Nu mai rosti tu numele lui Florin Salam, că nici să vorbești despre el n-ai cum!

Leo de la Roșiori e un băiat talentat, dar e greu să ajungeți ca Florin Salam. N-aveți cum să fiți ca el în viața voastră. Păi Salam cântă pe 15.000 așa, câteva ore, iar voi cântați pe 6.800, 4.300 dintre care nu rămân toți banii voștri. Nu e vorba doar de bani, ci și de talent, de om!”, a declarat Dan cu Chitara de la Giurgiu.

Citeste articolul pe Cancan