2 iunie 11:00 PM

Abonare la google news

Război din cauza ultimului jucător transferat de Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali a dat o nouă lovitură la FCSB. Echipa bucureșteană a anunțat că reușit să-l transfere pe mijlocașul defensiv, care era liber de contract. Mutarea care a fost oficializată chiar astăzi a declanșat un adevărat război. Reacția impresarului ultimului jucător transferat de Gigi Becali la FCSB este de-a dreptul uimitoare. Ce a avut de spus agentul?

Război din cauza ultimului jucător transferat de Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali și internaționalul Alexandru Crețu au ajuns la un acord în urmă cu două zile, iar astăzi tânărul a fost prezentat oficial la Palatul latifundiarului din Pipera.

Finanțatorul echipei roș-albastre a tot spus că are nevoie de doi fundași și că va căuta atacanți pentru sezonul viitor. Pentru început, el l-a transferat pe fotbalistul de 29 de ani. Alexandru Crețu ar urma să joace pe post de fundaș central. Fostul mijlocaș al celor de la Maribor și de la Olimpija Ljubljana și-ar fi dat acordul, după cum notează cei de la gsp. Internaţionalul cotat la 400.000 de euro va juca la gruparea bucureșteană în următoarele trei sezoane.

Alexandru Creţu a semnat cu FCSBAlexandru Creţu a semnat cu FCSB

”Mi-a zis că vrea să câștige toți banii din contract”

Omul de afaceri a susținut astăzi și o conferință de presă cu această ocazie. Printre altele, Becali a dezvăluit ce anume l-a determinat să insiste pentru serviciile fotbalistului.

Pe Crețu l-am vrut acum 6-7 ani, așa a fost atunci, să nu vină. El spune că e mai bine acum, că e mult mai bun. Am vorbit cu el, cred că o să fie bine. Îmi place comportamentul lui, a vorbit cu mine și are nicio emoție, nimic! Mi-a zis că vrea să câștige toți banii din contract, că în cei 3 ani de contract vrea 3 campionate. De ce m-a încântat el pe mine? Vă spun în premieră. Niciodată când am sunat un fotbalist nu mi s-a întâmplat să îmi răspundă cu «Hristos a înviat!». Eu le spun lor, dar cu reținere, că nu poți să le impui oamenilor. Dar Crețu, și astăzi când l-am sunat, a zis «Hristos a înviat!». Cu tărie, bărbăție și atitudine! El le-a avut, bravo lui! Știți cum sunt eu, știți că Todoran era în Biserică și l-am pus antrenor. Că era în Biserică. Așa lucrez eu, alții sunt mai deștepți ca mine și apoi intră în faliment. Eu lucrez după ce zice și face Domnul.”, a declarat Becali, conform sursei amintite.

„Stăpânul și sclavii!”

Interesant este faptul că impresarul lui Alex Creţu s-a evervat la culme în momentul în care a văzut oferta de la Gigi Becali. Zvonko Milojkovic nu este deloc mulțumit de modul în care a acționat afaceristul.

Am văzut ce prezentare au făcut la Palat. Cred ca și Hristos a râs cu lacrimi. Doi sclavi și stăpânul. Am văzut că a zis că s-a consultat cu familia. S-a consultat cu familia să fie sclav? După trei meciuri ca fundaș central la FCSB o să fie în tribună, iar la următorul va fi la Iași!”, a declarat Zvonko Milojkovic pentru as.ro.

”A fost simplu să mă convingă”

În ceea ce-l privește pe Alexandru Creţu, acesta a mărturisit că Gigi Becali l-a convins să semneze cu FCSB după doar două telefoane.

Am ajuns la un club puternic în România, un club cu foarte mari condiții, începând de la baza de antrenament și până la liniștea banilor, că și asta e important. A fost simplu să mă convingă. Am simțit că e momentul să ajung la Steaua. Am avut ofertă şi de la CFR Cluj şi le mulţumesc mult. După ce am stabilit că semnez cu Becali şi Steaua, nu mai conta ce ofertă venea de la CFR Cluj.”, a spus jucătorul.

Citeste articolul pe PlaySport