17 martie 6:07 PM

Abonare la google news

Răsturnare de situație în divorțul lui Ilie Năstase. Ce a anunțat despre Ioana, soția lui (exclusiv)

Răsturnare de situație în divorțul scandalos dintre Ioana Simion și Ilie Năstase. Ce se întâmplă acum între cei doi soți? Anunțul brunetei a șocat pe toată lumea. Care va fi deznodământul din această poveste?

Mărturiile surprinzătoare ale lui Ilie Năstase. Ce spune despre divorțul de Ioana Simion?

Ioana și Ilie Năstare nu s-au mai înțeles din multe privințe, iar un episod violent i-a adus departe unul de celălalt. Din păcate, a fost nevoie de intervenția Poliției la începutul anului pentru a le rezolva un conflict izbucnit într-un moment de gelozie al fostului tenismen.

Cel din urmă e cât se poate de relaxat, deși termenii noii posturi în care se află nu ar fi indicat un astfel de comportament, lucru care reiese din ultima declarație oferită pentru impact.ro: „Stați liniștiți că nu divorțez!”

Astfel, Ilie și Ioana vorbesc deja despre împăcare la nici două săptămâni de la depunerea actelor pentru divorț la Tribunalul din Hârșova, județul Constanța. Contactat de reporterii sursei citate, afaceristul a declarat: “Este problema mea, stați liniștiți că nu divorțez!”

„Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje”

“Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit. Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că darurile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta, îmi vor rămâne.

Sunt gata să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta. Pe de altă parte, nu sunt genul hrăpăreţ şi nici nu am acceptat căsătoria cu Ilie Năstase cu nu ştiu ce motive ascunse. Asta voi cere şi la Tribunal, ca fiecare parte să-şi păstreze bunurile cu care a intrat în relaţia noastră, atunci când aceasta s-a oficializat”
Ioana Simion  

Cei doi și-au unit destinele în cursul anului trecut, iar ulterior fostul sportiv s-a mutat de dragul femeii iubite în Constanța, orașul ei natal. Amintim că se zvonea că bărbatul are de gând să-i ia toate cadourile scumpe pe care i le dăruise pe parcursul relației, aici fiind vorba de diverse bijuterii, genți, dar și de un bolid în valoare de 250.000 de euro. Fanii cuplului speră ca apele să se liniștească în curând între cei doi, mai cu seamă că păreau unul din cuplurile liniștite din lumea mondenă.

Citeste articolul pe PlayTech