joi 2 decembrie 10:56 PM

Abonare la google news

Răspunsul lui Gheorghe Tadici după ce a primit ultima suspendare pentru derapajul la adresa unei eleve de-ale sale


Răspunsul lui Gheorghe Tadici, după ce a fost suspendat din nou, nu a întârziat să apară. La 69 de ani, antrenorul a rămas la fel de coleric pe bancă, chiar dacă au trecut anii. Stilul acestuia autoritar îl aduce, în continuare, în centrul multor controverse, mai ales când vine vorba de jucătoarele sale.


Gheorghe Tadici a primit o suspendare de 6 etape și o amendă de 4000 de lei, care poate fi plătită până la finalul acestei luni. Antrenorul consideră că sancțiunea este exagerată, de aceea va vedea cum va reacționa. Veteranul nu se dă bătut.

Lui Gheorghe Tadici nu i-a picat bine sancțiunea primită. Ce decizie a luat antrenorul Zalăului

Tadici o ține dintr-o suspendare în alta, din cauza modului exploziv în care se manifestă. În septembrie, Tadici a fost suspendat opt etape şi a primit şi o amendă de 1.000 de lei, pe motiv că şi-a jignit elevele la un time-out, la un meci din Cupa României. Iar acum a venit o nouă sancțiune.

Gheorghe Tadici a avut o ieșire nervoasă, în stilul care l-a făcut „celebru”, la adresa jucătoarei sale, Alexandra Vrabie. Acesta a apucat-o de braț, i-a spus câteva cuvinte și a împins-o cu putere spre banca de rezerve. Imaginile au fost surprinse și pe transmisia în direct a meciului, oferită de TVR. De asemenea, ele au fost postate ulterior pe pagina de Facebook intitulată „Handbal Feminin”. Așa că antrenorul a fost sancționat.

Mi se pare, din nou, o o exagerare și există și un substrat. Dar acum nu voi putea să spun prea multe, am cerut motivarea deciziei. Apoi mă voi adresa comisiilor Federației. Și dacă aceștia nu îmi fac dreptate, voi merge în justiție. La fel am făcut în septembrie, când comisiile au scăzut suspendarea, dar tot am primit 4 săptămâni și amenda. Și am o acțiune în instanță, a explicat Gheorghe Tadici, pentru Adevărul

Gheorghe Tadici cere și el o suspendare pentru o jucătoare. Ce l-a deranjat pe veteranul de 69 de ani

Antrenorul Zalăului s-a supărat după ce Amanda Kurtovic a reacționat vehement, la vederea imaginilor cu Tadici și jucătoarea sa. Legitimată la Dunărea Brăila, norvegianca a scris pe rețelele de socializare. „Scoateți-l de aici pe acest om dezgustător, ce păcat de fetele astea” a fost mesajul handbalistei.

Tadici s-a simțit jignit și a cerut Comisiilor să o sancționeze pe sportivă. Comisia de Disciplină va analiza cazul, dar, până atunci, Tadici nu va mai fi pe bancă meciurile următoare.

Playsport.ro