sâmbătă 20 noiembrie 12:36 AM

Abonare la google news

Rareș Ilie, la primul gol în Liga 1: „Nu era chiar meciul pe care mi-l imaginam. Suntem dezamăgiți”

Rareș Ilie a înscris primul său gol în Liga 1, în meciul Chindia – Rapid, scor final 2-2. Giuleștenii nu au reușit să se impună cu doi oameni în plus pe teren și au obținut doar un punct pe finalul partidei, ca urmare a unui gol marcat din poziție de offside.


Mijlocașul ofensiv al Rapidului consideră că momentul în care a marcat pentru prima dată în campionat este unul pe care nu și l-ar fi dorit, întrucât jocul echipei sale a suferit.

Rareș Ilie, la primul gol în Liga 1, în meciul Chindia – Rapid 2-2

Jucătorul de 18 ani speră ca formația pentru care evoluează să revină la victoriile consecutive din startul sezonului.


Rareș Ilie a fost introdus pe teren pe finalul primei reprize în locul lui Alami, iar în minutul 60 l-a învins pe Căbuz, pentru 1-1.

„Nu era chiar meciul pe care mi-l imaginam la primul gol în Liga 1, sunt dezamăgit de rezultat. Suntem dezamăgiți cu toții când ai doi oameni în plus și nu bați, ce pot să zic. Cu doi oameni în plus trebuie să marchezi, trebuia să marcăm clar.

Eu sunt dezamăgit de jocul de azi. Atmosfera a fost foarte bună după meciul cu Clinceni, pur și simplu azi nu a mers, vom discuta zilele viitoare. Mi-aș fi dorit ca primul meu gol în Liga 1 să fie într-o victorie”, a declarat Rareș Ilie la finele partidei.

Horațiu Moldovan așteaptă ședința după egalul cu Chindia: „E un rezultat rușinos”

Portarul Rapidului s-a arătat extrem de dezamăgit după doar un punct cucerit la Ploiești, cu Chindia Târfoviște. Goalkeeper-ul de 23 de ani se așteaptă ca jucătorii să fie băgați în ședință după rezultatul negativ.

Jucătorul adus de la UTA Arad liber de contract a avut tăria de a-i felicita pe adversari pentru modul în care au luptat cu doi oameni în minus pe teren.

„Am vorbit cu mister, ne-a zis să jucăm pe margini. Nu mai e nimic de spus după acest meci, e un rezultat rușinos, desi nu am pierdut. O să avem probabil o ședință, să recunoaștem ce am făcut bine, ce am făcut prost și să mergem mai departe. Nu seamănă niciun meci cu celălalt, s-a apărat bine Chindia, îi felicit pentru cum s-au dăruit, bravo lor că au scos un egal cu doi oameni în minus”, a punctat Horațiu Moldovan.

Prosport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !