duminică 31 octombrie 7:22 PM

Abonare la google news

Rapidul nu se mai compară cu Real Madrid! Mihai Iosif, răspuns clar pentru suporterii care-l contestă: „La Bayern credeți că e tensiune? Au luat 5-0 în Cupa Germaniei”


Tehnicianul Rapidului, Mihai Iosif (47 de ani) a anunțat în cadrul unei conferințe de presă premergătoare următorului meci al echipei sale că poziția sa pe banca „vișiniilor” nu este amenințată de ultimele rezultate, cu precădere eliminarea din Cupa României.


Rapid București urmează să primească vizita oltenilor de la FC U Craiova 1948 în runda cu numărul 14 a Ligii 1, în partida ce va avea loc luni, 1 noiembrie, de la ora 20:30.

Ambele formații se află în postura de nou-promovate în prima ligă și, de asemenea, vin după eliminări din Cupă. Oltenii au pierdut în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, iar Rapid a fost eliminată de Poli Timișoara, echipa „înfrățită” cu aceștia din liga secundă.

Mihai Iosif, răspuns surprinzător după înfrângerea Rapidului în Cupa României: „La Bayern credeți că e tensiune? Că au luat 5-0 în Cupa Germaniei?”

Antrenorul giuleștenilor le-a oferit răspunsul suporterilor care-l contestă în urma eliminării din Cupă a Rapidului.

Iosif a comparat situația echipei sale cu cea a lui Bayern Munchen sau Manchester United, ambele învinse cu scorul de 5-0 în ultimele săptămâni.

Bavarezii aflați sub comanda lui Julian Nagelsmann (34 de ani) au pierdut rușinos la acest scor în Cupa Germaniei, în fața celor de la Borussia Monchengladbach, în timp ce Manchester United a primit cinci goluri pe teren propriu din partea lui Liverpool în Premier League.

„Nu știu cine mi-ar vâna postul, sunt atâtea echipe în România, probabil vânează orice, așteaptă, pentru că poate nu au serviciu și își doresc. Antrenori mulți, echipe puține, eu nu știu cine îmi vânează postul.

La Bayern credeți că e tensiune? Că au luat 5-0 în Cupa Germaniei? A deci la Bayern e accident și la noi e… am înțeles! La Manchester (n.r. United) că a luat 5-0, accident, nu? Deci noi când pierdem sunt alte lucruri.

Suntem o echipă care de 6 ani joacă prin… pe la Liga 5 când stăteam și îmi dădeau suporterii câte o apă pe la gard. Acum suntem o echipă în Liga 1. Suntem mai mult decât onorabil în acest moment” a spus Mihai Iosif, la conferința de presă.

În campionat, Rapid ocupă poziția a șaptea, cu 22 de puncte în primele 13 etape, în timp ce FC U Craiova 1948 se află pe locul 12 și are cu 10 puncte mai puțin, în tot atâtea meciuri jucate.

Prosport.ro