joi 20 ianuarie 5:02 PM

Abonare la google news

Rapid vrea toate punctele din deplasarea de la Craiova. Giuleștenii și-au prezentat achizițiile din iarnă


Rapid București forțează pătrunderea în play-off în ultimele etape din sezonul regular. Giuleștenii vor să obțină toate punctele puse în joc sâmbătă, în partida cu Universitatea Craiova, și și-au prezentat astăzi nou-veniții la echipă.


Mihai Iosif și-a prezentat noii elevi

Rapid București a făcut nu mai puțin de 4 transferuri în această fereastră de mercato. În Giulești au sosit Onea, Vojtus, Acuna și Kait. Antrenorul Mihai Iosif a vorbit la conferința de presă pentru prezentarea acestora și s-a declarat mulțumit de mutările făcute de alb-vișinii.

Sunt mulțumit de cum arată lotul. Până acum, am pierdut puncte când nu aveam echipa completă, când aveam probleme cu accidentații și suspendații. Avem un lot echilibrat, din punct de vedere valoric și numeric. Sunt mulțumit și sper să-și facă treaba cât mai bine” a declarat acesta.

Mattias Kait este un mijlocaș central cu valențe ofensive, dar și cu 39 de selecții în naționala Estoniei, pentru care a marcat deja 8 goluri.

Știam de mai multe săptămâni de interesul Rapidului. A fost primul club care mi-a făcut o ofertă și cu care am discutat. E un club important și sunt fericit că sunt aici”.

Matias Perez Acuna a venit este un fundaș dreapta argentinian. Format la academia lui Velez Sarsfield, a mai evoluat pentru Quilmes, Tigre, Delfin și Estudiantes.

Acum 3 săptămâni mi s-a spus că există posibilitatea de a veni aici. Am căutat informații și am văzut că e un club important, cu suporteri frumoși”.

Cu doi dintre ei s-a negociat și în vară

În vară, odată cu promovarea în prima ligă a României după mai multe sezoane în eșaloanele inferioare, Rapid a încercat să-i aducă pe Vojtus și Onea, dar acest lucru a fost realizat de-abia acum.

Jakub Vojtus este un atacant slovac ce a venit în România după experiența de la Mezokovesd.

Cu mine s-a discutat și în vară. Sunt mulțumit că sunt aici, sper să facem treabă bună și să ne îndeplinim obiectivul”.

Răzvan Onea, fundaș dreapta, a evoluat pentru Politehnica Iași în Liga 1, stagiunea trecută, iar în acest sezon în al doilea eșalon pentru formația din Copou.

Mă bucur că am ajuns aici. Interesul a existat și în vară, dar din cauza unor detalii, nu s-a realizat transferul. Sunt fericit că s-a întâmplat acum”.

Rapid se deplasează la Craiova sâmbătă, de la ora 20.00, fiind unul dintre derby-urile etapei. Ambele echipe au 32 de puncte, Craiova fiind pe 5, iar bucureștenii pe 7. Va fi un „meci de șase puncte”, deoarece ambele echipe trag cu dinții pentru o clasare în play-off.

Playsport.ro