vineri 3 decembrie 12:48 AM

Abonare la google news

Rapid se va disputa fără spectatori: „Ne pare rău pentru situația actuală! Sperăm ca lucrurile să se schimbe în cel mai scurt timp”


Partida dintre Farul Constanța și Rapid București, programată sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 21:30, se va disputa fără spectatori.


Hotărârea de Guvern nr. 1183/2021 specifică faptul că accesul spectatorilor la competițiile sportive, la 30% din capacitatea stadionului, este posibilă numai pentru partidele care încep mai devreme de ora 21.00!

Farul Constanța este pe locul 8 în Liga 1, cu 26 de puncte, în timp ce Rapid București este pe locul 5, cu 28 de puncte.

Fără suporteri la meciul Farul-Rapid!

Constănțenii au oferit un comunicat de presă, pe site-ul echipei, în care și-au cerut scuze pentru situația creată, chiar dacă nu depinde deloc de ei.

„Din acest motiv, nu putem fi împreună la acest meci de pe teren propriu cu Rapid București, care cu siguranță ar fi oferit și spectacolul din tribune dorit și așteptat atât de deținătorii de drepturi TV, cât și de reprezentanții LPF și FRF care susțin de fiecare dată încurajarea activităților prin care suporterii să fie prezenți în număr cât mai mare la stadion.

Ne pare rău pentru situația actuală și sperăm ca lucrurile să se schimbe în beneficiul suporterilor și al sportului în general în cel mai scurt timp!”, a fost mesajul clubului constănțean.

În tur, cele două formații au remizat, scor 0-0, iar Mihai Iosif speră ca echipa sa să facă o figură frumoasă în fața „Regelui”.

„Jucăm cu o echipă care practică un fotbal ofensiv, colegă de clasament. Sperăm să obţinem un rezultat favorabil. Noi mergem în toate meciurile la victorie. La noi încărcătură mare e non-stop. Ne simţim încrezători şi sperăm să ţinem pasul cu plutonul fruntaş.

Am avut un singur rezultat mai puțin convingător, cu Chindia. În rest, nu cred că suntem la un nivel atât de mare încât să luăm cele trei puncte cu oricine jucăm. E un campionat extrem de echilibrat, în care sunt două sau maxim trei echipe care încearcă să se distanţeze, în rest este un pluton de 7-8 echipe care se luptă pentru celelalte locuri din play-off. Echipele sunt de valori apropiate, nu cred că e nimeni conjunctural acolo”, a spus Mihai Iosif, la conferința de presă.

Prosport.ro