Abonare la google news

Rapid începe în forță perioada de mercato! Alexandru Ioniță 1 s-a reîntors la clubul din Giulești | OFICIAL

Alexandru Ioniță 1 a fost anunțat oficial la Rapid, după ce atacantul a fost pus pe liber de UTA Arad. El se arată foarte fericit că s-a întors la echipa din cartierul Giulești.

Ajuns la 31 de ani, Ioniță a refuzat să meargă la Petrolul Ploiești. El a ales-o în schimb pe Rapid. Echipa bucureșteană nu concepe să mai rateze încă o dată promovarea în Liga 1, mai ales după ce a încheiat turul ligii secunde pe locul 3, cu 26 de puncte, la egalitate cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Alexandru Ioniță 1 s-a reîntors oficial la Rapid

„Mi s-a îndeplinit dorința de a reveni la Rapid, sunt foarte fericit și îmi doresc enorm să reușim promovarea, pentru a ne face suporterii bucuroși. Le urez un călduros „La mulți ani”, și abia aștept să îi revăd în tribune”, a spus Alex Ioniță.

Alex Ioniță s-a reîntors acasă

bit.ly/2KWDutA

„Mi s-a îndeplinit dorința de a reveni la Rapid, sunt foarte…

Posted by FC Rapid 1923 on Tuesday, January 5, 2021 

Atacantul are un CV impresionant. În urmă cu mai bine de 10 ani, el a ajuns la FC Koln, iar Rapid s-a ales atunci cu 2,5 milioane de euro. Totuși, vârful nu a convins în Germania, iar în 2012 a revenit la Rapid.

Pe lângă Rapid, Koln şi UTA, Alex Ioniţă 1 a mai evoluat pentru Orduspor, AEL Limassol, Voluntari, Farul, ASA Tg Mureş, Aris Limassol şi Sportul Snagov.

Alexandru Ioniță 1 a acceptat imediat propunerea primită din partea conducerii vişiniilor, chiar dacă din punct de vedere financiar varianta celor de Petrolul era mai bănoasă.

Sursa: Prosport