miercuri 30 iunie 7:12 PM

Abonare la google news

Rapid încearcă marea bombă pe piața transferurilor: Adam Nemec de la Dinamo


Rapid București încearcă să detoneze marea bombă și să îl transfere pe Adam Nemec de la Dinamo, atacantul slovac de 35 de ani.


Sursele Prosport.ro susțin că Adam Nemec ar fi dispus să rămână în Liga 1, mai ales că s-a adaptat excelent la viața din București, dar principala problemă o constituie salariul fotbalistului.

Adam Nemec a revenit în Liga 1, la Dinamo, în august 2020, după ce în august 2018 a plecat la Pafos FC, iar atacantul în vârstă de 35 de ani ar putea schimba echipa în primul eșalon fotbalistic.

Rapid vrea să îl transfere pe Adam Nemec de la Dinamo

Vârful din cauza căruia Dinamo riscă să rămână fără licența pentru Liga 1 încasează la Dinamo 15.000 de euro pe lună, iar contractul a fost prelungit până în vara anului viitor, automat, pentru că a jucat un număr minim de meciuri în sezonul precedent.

Conform informațiilor obținute de Prosport.ro, Adam Nemec ar fi dispus să plece la Rapid doar dacă giuleștenii îi vor face o ofertă apropiată, dar nu mai mică de 10.000 de euro pe lună.

Adam Nemec are 98 de meciuri în tricoul lui Dinamo

Adam Nemec a început fotbalul la Dubnica, iar apoi a mai evoluat pentru formații precum MSK Zilina, Erzgeirge Aue, KRC Genk, FC K’lautern, FC Ingolstadt, Union Berlin, NYCFC, Willem II, Pafos FC și Dinamo București.

Prima aventură a lui la Dinamo București a avut loc în perioada septembrie 2016 – august 2018. Atacantul a ajuns la formația din „Ștefan cel Mare” din postura de jucător liber de contract după ce jucase până în iulie 2016 la Willem II. Acesta a revenit în augsut 2020 la Dinamo și mai are contract până în vara anului 2022.

Adam Nemec a adunat 98 de meciuri în tricoul lui Dinamo București, a dat 25 de goluri și a oferit 9 pase decisive.

  • 250.000 de euro este cota lui Adam Nemec, conform transfermarkt.com
  • 35 de ani are Adam Nemec
  • 43 de meciuri a jucat atacantul pentru echipa națională a Slovaciei.

Prosport.ro