Abonare la google news

Rapid dă afară doi jucători! Anunțul lui Victor Angelescu: „Sunt liberi să-și caute alte echipe”

Rapid a efectuat transferuri importante în această vară, dar doi jucători care au activat în Liga 2 în tricoul „vișiniu” nu vor mai continua alături de nou promovata în Liga 1. Alexandru Ioniță (31 de ani) și Octavian Ursu (26 de ani) sunt cei care vor părăsi echipa.

În primul meci jucat de giuleşteni în Liga 1 după şase ani, elevii lui Iosif au câștigat cu 1-0. Golul victoriei din partida cu  Chindia Târgovişte a fost reușit de Bălan (minutul 57).

Ioniță și Ursu se află încă sub contract cu Rapid, dar cifrele lor sunt modeste. Ambii au activat în 14 meciuri, primul nu a marcat, iar al doilea a punctat o singură dată.

Rapid dă afară doi jucători! Anunțul lui Victor Angelescu: „Sunt liberi să-și caute alte echipe”

Acționarul majoritar al Rapidului Victor Angelescu a explicat care e situația lui Alexandru Ioniță și Octavian Ursu.

De la Rapid au plecat în vară jucători precum Amir Jorza, Marian Drăghiceanu, Daniel Benzar, Harrison Devenish-Meares, Emmanuel Ernest, Ivica Zunic sau Rareș Lazăr, dar la capitolul sosiri giuleștenii au dat adevărate lovituri de imagine, gen Cristi Săpunaru, Dragoș Grigore sau Junior Morais.

„L-am anunțat pe Alex Ioniță că nu intră în planurile noastre pentru acest sezon, astfel că e liber să-și caute o altă echipă. A fost pus pe lista de transferuri să spunem așa, iar în această perioadă se poate antrena cu Rapid II pentru a rămâne într-o formă bună.

El este în continuare sub contract cu noi, dar nu ne vom baza pe el la Liga 1. Octavian Ursu se află într-o situație similară, amândoi pot pleca în această perioadă de transferuri”, a declarat Victor Angelescu, conform Digi Sport.

Cazul lui Alexandru Ioniță la Rapid a fost prezentat pe larg de către ProSport! Atacantul a fost trimis la echipa secundă și e presat să renunțe la contract fără a primi despăgubiri.Totuși, el a anunțat că e dispus să rupă înțelegerea, dar dacă va încasa tot salariul.

 

 

Citeste articolul pe ProSport