luni 16 august 9:24 AM

Abonare la google news

Rapid București, victorie în derby-ul cu FCSB! Giuleștenii s-au impus cu 1-0!


Astăzi, începând cu ora 21:30, s-a desfășurat derby-ul rundei din Liga 1 dintre Rapid București și FCSB. În ciuda faptului că formația vizitatore a fost cotată cu prima șansă, giuleștenii au reușit să se impună cu 1-0 la finalul celor 90 minute.


Rapid – FCSB 1-0

Meciul dintre cele două rivale bucureștene a fost unul închis, în care atât gazdele, cât și oaspeții, și-au creat puține ocazii de gol. Totuși, avantajul a fost de partea gazdelor, ce au reușit să înscrie în prima repriză printr-un autogol al lui Vinicius, survenit în urma unei greșeli semnate de Alexandru Crețu. De altfel, pentru a fi „taxat” de către patron, fostul jucător al celor de la Poli Iași a fost înlocuit la pauză cu Iulian Cristea.

Cristian Săpunaru, declarații spumoase

Căpitanul „vișiniilor” a menționat că se bucură de faptul că inclusiv vizitatorii au avut un rol cheie în spectacolul din tribună, aceștia având la rândul lor o bază importantă de fani.

„Un meci greu, cu o echipă valoroasă, copii foarte talentați. Mă bucur că țara asta încă scoate copii talentați. Să fie inteligenți să devină mari fotbaliști. Am fost maturi și am reușit să câștigăm aceste trei puncte. Jucătorii tineri s-au montat singuri. Mulțumim suporterilor care au fost alături de noi. Le mulțumim și adversarilor că au adus suporteri la meci, pentru că asta înseamnă spectacol în fotbal. Rapidul e unic în România și îmi doresc ca și celelalte echipe să aducă suporteri la stadion.”

Cancan.ro