17 martie 7:13 PM

Abonare la google news

Ramona Olaru, ieșire nervoasă după ce a primit flori: ”Au dat dracii în voi.” Fanii sunt șocați

Ramona Olaru a fost luată prin surprindere de un buchet de trandafir pe care i l-a oferit un admirator secret, doar că gestul acestuia nu a impresionat-o chiar deloc pe aceasta și chiar a avut o ieșire nervoasă pe rețelele de socializare.

Ramona Olaru, ieșire nervoasă după ce a primit flori

Ramona Olaru este liberă și independentă, după despărțirea de Cuza de la Noaptea Târziu. Ieșirile cu prietenii, dar și distracția i-au mai alinat sufletul.

De altfel, acesta este o femeie râvnită de mulți bărbați care vor să intre în grațiile frumoasei blondine. Ea a spus pe rețelele de socializare că obișnuiește să primească flori de la admiratori secreți, doar că de data acesta lucrurile au luat o altă întorsătură, fiind enervată de surpriza primită.

De ce nu a apreciat Ramona Olaru gestul admiratorului secret

„Eu primesc de multe ori de la diverși admiratori, fanatici sau mă rog. Fiecare își exprimă admirația în felul lui, am ignorat mereu treaba asta. De data asta a mai venit un buchet de flori, fie vorba între noi fiind ofilite, nici nu mă interesează, dar au un mesaj și sună cam așa ”Sunteți un diamant, dacă ai fi al meu, aș fi cel mai fericit om din lume”. Eu și mai cine suntem un diamant și cine să fie al tău? Eu sau celălalt cine? Ce te aștepți mă nene, să-ți zic acum ”Vai ce nebunie mi-ai trimis florile astea.”, a declarat Ramona Olaru pe rețelele de socializare.

Astfel că Ramona Olaru nu a fost deloc impresioantă de gestul admiratorului, mesajul primit odată cu surpriza fiind cel care a deranjat-o. Textul primit ar fi fost unul plin de greșeli gramaticale, motiv pentru care ea nu s-a abținut să-i dea acestuia replica. Ea s-a enervat mai mult când a văzut mesajele unor internaute care au criticat-o că nu a apreciat gestul făcut de admirator pentru ea și le-a transmis și lor un mesaj.

„Au dat dracii în voi, în toate. Mă blamați că de ce nu pot să mă bucur de flori și fac mișto de om. Ei uite că așa vreau eu să fac mișto de om. Bucurați-vă voi, care sunteți, unde sunteți, dați-mi o adresă că vi le trimit vouă. Niște nebune sunteți, sensibilelor.”, a declarat vedeta nervoasă.

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu s-au despărțit definitiv după o relație presărată cu mai multe împăcări și despărțiri. Acum, ea este o femeie liberă și extrem de curtată.

Citeste articolul pe PlayTech