1 ianuarie 12:35 PM

Abonare la google news

Raluca Bădulescu, oprită de poliție în noaptea de Revelion. Creatoarea de modă a fost amendată după ce a fost prinsă fără declarație, după ora 23.00

Creatoarea de modă Raluca Bădulescu a fost prinsă, în noaptea dintre ani, fără declarație pe proprie răspundere, deși depășise ora 23.00.

Raluca Bădulescu a fost amendată și pentru că nu avea extinctor în mașină și a refuzat să le prezinte polițiștilor documentele de identitate, informează romaniatv.net.

Vedeta a fost oprită în apropierea Arcului de Triumf

Polițiștii de la Brigada Rutieră a Capitalei au oprit-o pe vedeta TV în zona Arcului de Triumf. Aceasta nu avea documentele la ea, nici extinctor în mașină, dar nici declarația pe propria răspundere, așa cum cere legea, pentru a justifica deplasările între 23.00-05.00.

Agenții BPR au aplicat trei sancțiuni contravenționale pentru neregulile depistate.

„Îndepliniți trei sancțiuni: lipsa documentelor, lipsa extinctorului și nu aveți nici declarația. Veți fi sancționată contravențional. Sancțiunea pentru lipsa documentelor este 870 de lei, pentru lipsa extinctorului este de 870d e lei și pentru că nu aveți declarație este între 500 și 2.500 de lei”, i-a spus agentul, Ralucăi Bădulescu, potrivit imaginilor difuzate de România TV.

Raluca Bădulescu a spus că va plăti amenzile

Creatoarea de modă a încercat să spună că a întârziat doar 13 minute după ora prevăzută de lege, dar a precizat că va plăti amenzile.

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai excentrice apariții din peisajul vedetelor autohtone.

„Sunt o persoană mai extrovertită, așa că acest lucru se reflectă și în modul în care mă îmbrac, în ținutele mele mentare. Pentru mine, niciodată prea mult nu e prea mult. Și „prea multul acesta trebuie să fie foarte bine studiat și în concordanță cu imaginea pe care o prezinți și cu felul tău de a fi. Altfel, orice porți poate părea forțat. Spre exemplu, sunt multe trenduri care „bântuie piața, pe care eu nu le voi aborda niciodată pentru că nu mi se potrivesc; și aici dau exemplu trendurile minimaliste, deconstruite (cămăși cu fața în spate) etc. Ceea ce port eu mi se potrivește mănușă. Nu neapărat este un brand personal, este ceea ce îmi place mie să port. Sunt acea colorată cu foarte multe accesorii”, a declarat Raluca Bădulescu, într-un interviu acordat revistei VIVA.

Sursa: Gandul