Abonare la google news

Puștii care au zguduit scena „Românii au talent”! Adelina și Iustin Huma i-au lăsat fără cuvinte pe jurați

Ultima ediție a show-ului „Românii au talent” a adus în fața juraților un duo incredibil ce i-a lăsat fără cuvinte. Adelina și Iustin Huma au prezentat o combinație neașteptată de rock și clasic, iar rezultatul a fost exploziv și le-a asigurat drumul spre etapa următoare.

Jurații de la „Românii au talent” au fost impresionați de performanța celor doi frați. Deși au o vârstă fragedă Adelina și Iustin au dat dovadă de profesionalism și au zguduit scena. Se pare că talentul muzical este moștenit de la tatăl lor, care este chitarist. Adelina și Iustin iubesc stiluri muzicale diferite, însă combinația dintre cele două a impresionat pe toată lumea. (CITEȘTE ȘI: 

Citeste si:  Un gălățean s-a sinucis, pentru că soția nu îi descuia ușa. Femeia intentase divorț, din cauza agresivității bărbatului, iar acum îi era frică de el

Jurații au fost încântați de prestația celor doi frați și le-au lăudat talentul, determinare și profesionalismul de care au dat dovadă. Andra a mărturisit că întreg momentul a fost incredibil, iar Adelina și Iustin sunt făcuți pentru scenă.

„M-a impresionat foarte tare performanța la care ați ajuns. Zici că aveți ani de experiență pe scenă”, a spus Andra.

Citeste si:  Kosovo are președinte o femeie. Jurista Vjosa Osmani este o aliată a noului premier al țării, considerat reformist

Adelina și Iustin Huma, pasionați de muzică de la o vârstă fragedă

Se pare că talentul celor doi frați este moștenit din familie, iar pasiunea pentru muzică a venit de la o vârstă fragedă. Încă de la 5 ani cei doi au început să studieze diferite instrumente, iar într-un timp relativ scurt au devenit foarte buni. (VEZI ȘI: 

Citeste si:  Românii s-au unit împotriva legii: un grup de Facebook te avertiează unde sunt controlorii de transport în comun, porecliți "virgine" sau libelule"

Iustin este pasionat de tobe și a mărturisit că printre idolii săi se numără toboșarul Matt Sorum de la Guns n Roses, Lars Ulrich de la Metallica și Taylor Hawkins de la Foo Fighters.  Iar trupele sale preferate sunt Metallica, Foo Fighters și Guns N’Roses.

Adelina este o fană a muzicii clasice, studiază pianul, iar Mozzart, Beethoven și Bach sunt printre preferații săi.

Citeste articolul pe Cancan

 15 total views