Abonare la google news

„Pur și simplu era o chimie incredibilă!”. Lucian Sănmărtean a dezvăluit numele fotbalistului cu care s-a înțeles cel mai bine la FCSB

Lucian Sănmărtean, fost jucător important la FCSB, a vorbit despre perioada frumoasă petrecută la echipa roș-albastră și a dezvăluit numele fotbalistului cu care s-a înțeles cel mai bine.

Lucian Sănmărtean a evoluat timp de un an în tricoul lui FCSB, în perioada 2014-2015.

Acesta s-a retras din cariera de fotbalist, în vara lui 2018, de la FC Voluntari.

Lucian Sănmărtean a dezvăluit numele fotbalistului cu care s-a înțeles cel mai bine la FCSB

Fostul fotbalist a scos în evidență echipa foarte bună pe care a avut-o FCSB, în perioada în care a îmbrăcat tricoul roș-albastru, aceasta trimițând mulți jucători la echipa națională a României.

Citeste si:  Va suspenda și România vaccinarea cu AstraZeneca? Ciuhodaru: ”Când vorbim de viața oamenilor, nu merge cu cârpeli”

În plus, Lucian Sănmărtean a dezvăluit faptul că jucătorul cu care s-a înțeles cel mai bine, la FCSB, a fost Claudiu Keșeru, actual atacant la Ludogorets.

„Am fost surprins. În momentul în care am ajuns acolo, mă uitam așa la grup. Îl aveam antrenor pe Reghecampf. Mă uitam la componenții echipei FCSB și când mă gândesc că 9-10 jucători evoluau la echipa națională, imaginează-ți ce grup valoros era la momentul acela. Stăteam așa și analizam. Din 11 jucători titulari, 7 erau titulari la echipa națională mare a României.

Nu degeaba s-a calificat echipa națională la Campionatul European. Aveam un nucleu de jucători foarte buni. Era o omogenitate a acestor jucători. Veniți la echipa națională, nu puteai decât să te califici la turneele finale. Coraborată cu ultima perioadă a vieții mele de fotbalist, FCSB și naționala mi-au oferit grandoarea unei vieți profesionale care mi-a lipsit în toată tinerețea mea.

Cu Keșeru m-am înțeles cel mai bine. Pur și simplu era o chimie incredibilă. Puneam piciorul pe minge, o centram, iar el era la finalizare. Am avut o relație de joc cum nu am mai avut”, a declarat Lucian Sănmărtean, pentru Realitatea Sportivă.

Citeste si:  Premierul slovac Igor Matovic, testat pozitiv la COVID-19

Citeste articolul pe ProSport

 19 total views