Abonare la google news

Psihologul criminalist Tudorel Butoi avertizează: Experienţa îmi arată că atâţia psihopaţi au fost liberi şi au ucis din nou!

Psihologul criminalist Tudorel Butoi avertizează că se află în libertate mulți criminali și psihopați care vor acționa în continuare din cauza instabilității și a agresivității. 

Statisticile obține de Antena 3 arată că la nivel la nivel național sunt înregistrate 556 de cazuri de omor cu autor necunoscut, dintre care 30 sunt înregistate în București.  La nivelul Capitalei, au fost înregistrate în cursul anului trecut 99 de cauze de omor, dintre care 56 au fost clasate la nivel de tentativă.

Tudorel Butoi, despre forțele de ordine: „Oamenii nu sunt pregătiți. E o chestiune clară și se vede zilnic”

Psihologul criminalist Cristian Butoi a avertizat într-o intervenție la Antena 3 că în libertate se află persoane psihopate care au fost eliberate din închisoare și care pot ucide din nou.

„Sistemul culege ce a semănat. Nu poţi să faci agenţi de poliţie în 4 luni şi în 6 luni, câtă vreme în programa analitică a acestor şcoli de agenţi făcută judicios după discipline, experimente, ce trebuie să faci, practică, educaţie militară, disciplină şi aşa mai departe, e de doi ani. Dacă tu o faci în patru ani și în șase ani cu angajări de astea la apelul de seară, ai exact oameni cu pregătirea pe care ai făcut-o în ea (…)

Oamenii nu sunt pregătiți. E o chestiune clară și se vede zilnic. Nu sunt pregătiți. Au difuncționalități în raportarea socială, nu știu să vorbească cu oamenii, cu cetățenii, nu știu să vorbească între ei. Dacă nu ar avea uniformele, unii dintre ei ai zice că sunt bombardieri. Aici înseamnă și lipsă de maturitate, o stimă de sine făcută praf și nu ai cum să satisfaci un fenomen infracțional care din varii motive criminologice crește”, a declarat acesta.

De asemenea, expertul a explicat și faptul că persoane care ucid sunt psihopate și sunt foarte instabile, astfel încât pot ucide din nou.

Citeste si:  OMS avertizează aeroporturile să nu ceară călătorilor adeverinţe de vaccinare împotriva COVID-19

Psiholog criminalist: Psihopații eliberați vor mai produce omoruri!

„Cei care ucid sunt psihopaţi. Psihopaţii au un autocontrol extrem de slab, pentru că ei sunt instabili, sunt excitabili, sunt agresivi, fără sentimente, de remuşcare, de milă. Şansele ca eliberaţii ăştia, într-un exces de naivitate, prosteală, de interpretare greşită a legii, care sunt în libertate vor mai produce omoruri, deci eu nu discut că vor face tâlhării sau altceva. Experienţa îmi arată că atâţia psihopaţi pe care i-am cunoscut, cu care am lucrat, au fost liberi şi au ucis din nou, sau aceşti psihopaţi au ucis în detenţie. Sunt lucruri care demonstrează limpede potenţialul de pericol în care stăm”, a explicat Tudorel Butoi.

 

Citeste si:  Palestina face apel la Joe Biden să adopte o cale dreaptă spre rezolvarea cauzei palestiniene pe baza unor soluţii internaţionale

Citeste articolul pe Gandul