joi 29 iulie 4:18 PM

Abonare la google news

PSD îl trollează pe Cîțu pe Facebook: Dacă am trăi într-o Românie normală și educată, și tu și Drulă și șeful CFR erați acasă

PSD a scris la postarea lui Florin Cîțu de pe Facebook, prin care cere demisia directorului CFR, Ovidiu Vizante, că “dacă am trăi într-o Românie #normală și #educată, și tu, Florin Cîțu, și Drulă și șeful CFR erați astăzi acasă”.


“Dacă am trăi într-o Românie #normală și #educată, și tu, Florin Cîțu, și Drulă și șeful CFR erați astăzi acasă”, arată comentariul la mesajul publicat de Florin Cîțu pe Facebook.

Premierul Florin Cîțu a scris un mesaj, pe Facebook, adresat ministrului Transporturilor, în care îi sugerează că directorul CFR, Ovidiu Vizante, ar trebui demis. „Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”, a scris premierul.


Mesajul premierului vine după reacția nervoasă a directorului CFR care a fost întrebat despre situația unor copii blocați 8 ore într-un tren, în câmp.

Citește și: Cîțu, despre ministerele care nu au cheltuit banii ceruți: Și la Transporturi sunt proiecte cu execuție aproape zero. Au o bilă neagră

Editor : Alexandru Costea


Digi24.ro


Stirile.eu