10 februarie 9:16 AM

Abonare la google news

PSD depune miercuri moțiunea simplă împotriva lui Vlad Voiculescu

PSD depune miercuri la Camera Deputaților moțiunea simplă împotriva Ministrului Sănătății, intitulată „Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid – Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor”, care ar urma să intre în dezbatere săptămâna viitoare.

Moțiunea a fost anunțată luni, după ședința conducerii PSD, iar marți au avut loc dezbateri cu asociațiile medicilor, cele ale pacienților și cu sindicatele, miercuri urmând a fi depusă la Camera Deputaților, iar săptămâna viitoare va intra în dezbatere, informează g4media.ro.

Voiculescu, chemat la „Ora Guvernului”

Liderul Deputaților PSD, Alfred Simonis, a anunțat, în plenul de marțea trecută al Camerei Deputaților, că grupul parlamentar al PSD a depus o solicitare la Biroul permanent prin care îl cheamă în Parlament, la „Ora Guvernului”, pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, pentru a explica „situaţia spitalelor din România în ceea ce priveşte măsurile preventive, gestionarea şi managementul riscului în saloanele în care sunt amplasate sau utilizate instalaţii de furnizare oxigen pentru pacienţi”.

PSD vrea să îl demită pe Vlad Voiculescu: “Ministru politruc, trebuie să punem rapid STOP acestui film de groază!” Ce plan au social-democrații

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a lansat un nou atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu, pe care îl cataloghează drept un “ministru politruc, cu 100% foame de imagine”. Social-democrații au în plan să-l demită pe ministrul Sănătății.

Liderii PSD se vor întâlni, luni, de la ora 10:00 și vor pregăti o moțiune simplă contra lui Vlad Voiculescu, pe care au în plan să o depună, imediat, la Camera Deputaților. Motivul principal al cererii îl reprezintă modul în care ministrul Sănătății s-a comportat după tragedia de la Institutul “Matei Balș”.

Pe contul personal de Facebook, Marcel Ciolacu, președintele social-democraților, nu a ratat o nouă ocazie să-l facă praf pe Vlad Voiculescu, al cărui mandat îl compară cu un “film de groază”.

“Tragedia de la Matei Balş arată ce se întâmplă când pui ministru un politruc cu 100% foame de imagine publică şi 0% acţiuni concrete pentru a proteja sănătatea românilor! De aceea, trebuie să punem rapid STOP acestui film de groază: Voiculescu, demisia!!!”, a scris Marcel Ciolacu, luni, pe Facebook.

Sursa: Gandul