miercuri 19 ianuarie 12:16 AM

Abonare la google news

ProSport, confirmat! Marius Avram, despre dezastrul lăsat în urmă de COVID-19: „S-au întâlnit peste 60 de persoane!”Marius Avram este la curent cu focarul de COVID-19 din rândul arbitrilor!


Invitat la ProSport Live, fostul mare arbitru a subliniat că nu sunt cazuri grave în rândul celor care se pregătesc de reluarea Ligii 1.

ProSport a aflat că marea problemă organizatorică a fost faptul că s-a cerut un test rapid și nu unul PCR înainte de startul cursului montan, lucru sesizat de mulți dintre centrali și asistenți. „Aceste cazuri apar nu numai în România, apar peste tot în lume. Ştim că şi în campionatele de top ale Europei sunt probleme cu acest virus. Cred că este o situaţie cu care trebuie să trăim şi să ne obişnuim. Noi încercăm să luăm măsuri de protecţie suplimentare pentru a evita răspândirea acestui virus”, a afirmat Kyros Vassaras.

Arbitrii, puși la pământ de COVID-19! Marius Avram: „Nu există cazuri serioase!”

Marius Avram a dat asigurări că arbitrii se simt bine, în ciuda faptului că mulți dintre ei s-au infectat cu COVID-19. Asta chiar dacă s-au și testat după ce au ajuns la Cheile Grădiștei.

Toate fetele prezente la curs, cu excepția Anamariei Terteleac și Petruței Iugulescu, sunt infectate, dar și mai mulți „fluierași” din lotul de băieți.

„Știu că un numar mare de arbitri s-au îmbolnăvit la Cheile Grădiștei. Hațegan și Kovacs n-au participat la acest curs, sunt plecați. N-aș vrea să le dau numele, este o chestiune personală. S-au întâlnit peste 60 de persoane, cu o zi înainte, într-un spațiu închis. E foarte ușor transmisibil. Din ce știu, sunt forme ușoare sau medii. Nu există cazuri serioase. Le urez multă sănătate, să revină repede pe teren”, a spus Marius Avram, la ProSport Live.

Prosport.ro