vineri 26 noiembrie 2:34 PM

Abonare la google news

ProSport a aflat primul „11” pe care Mircea Rednic îl trimite în teren cu FC U Craiova 1948! Ce schimbări a făcut „Puriul” față de meciul cu FC Voluntari

Mircea Rednic face trei schimbări în echipă față de meciul cu FC Voluntari. Dispar Gluhakovic, Steliano Filip și Ahmed Bani și apar Andrei Radu, Cosmin Matei și Măgureanu. În privința portarului, „Puriul” nu este încă hotărât și e posibil să aleagă titularul chiar înainte de startul partidei cu Craiova 1948.


Mircea Rednic nu știe ce să mai facă pentru a bifa prima victorie a lui Dinamo după cea din 2 august, când „câinii” au învins Clinceni cu 3-1. Adică de acum mai bine de patru luni! Antrenorul de 59 de ani schimbă echipa de la etapă la etapă.

„Puriul” exclude jucători din lot, bagă pe alții în primul „11”, dar rezultatul este același: etapele trec, iar Dinamo e pe penultimul loc în Liga 1. Echipele din jurul „câinilor” adună puncte și se distanțează tot mai mult, astfel că misiunea roș-albilor de a se salva de la retrogradare pare tot mai grea.


L-a sacrificat pe omul său!

Sursele ProSport din vestiarul echipei au dezvăluit primul „11” pe care Mircea Rednic l-a gândit pentru meciul de diseară, cu FC U Craiova 1948. „Puriul” a operat trei modificări pentru acest joc. Acesta a renunțat la fundașul dreapta Petar Gluhakovic (25 de ani). 

Austriacul a greșit la ambele goluri marcate de elevii lui Liviu Ciobotariu în Voluntari – Dinamo 2-1, etapa trecută. Deși este adus chiar de Rednic, asta nu l-a salvat pe jucător după cele două gafe făcute în jocul cu ilfovenii.

Revine Matei, dar Steliano a fost exclus din lot!

Locul său va fi luat de Andrei Radu (25 de ani), care la bază este fundaș stânga. Radu nu a prins lotul etapa trecută.  În avanposturi apare Cătălin Măgureanu (21 de ani), în locul lui Ahmed Bani (19 ani). În locul lui Steliano Filip (27 de ani) va reveni printre titulari Cosmin Matei (30 de ani).

Cosmin Matei (în verde) revine în prima garnitură a lui Dinamo(foto: Cosmin Matei (în verde) revine în prima garnitură a lui Dinamo)

 „Decarul” dinamovist a fost rezervă neutilizată cu Voluntari.  Filip a fost exclus din lot pentru această partidă de către Mircea Rednic, fapt care a stârnit furia întregului vestiar dinamovist. Rednic a explicat în conferința de presă că nu consideră că Steliano ar fi fundaș stânga, ci mai degrabă l-ar vedea la mijlocul terenului.

Asta deși Filip a participat și la Campionatul European din Franța 2016, fiind convocat de Anghel Iordănescu în rol de fundaș stânga. 

Cum va arăta Dinamo diseară, dacă Rednic nu mai schimbă nimic până la ora partidei

Iliev – A. Radu, Pinto, R. Grigore, Kainourgios – Matei, Răuță – Sorescu, Măgureanu, Torje – Ivanovski

Continuă cu Iliev?

Sursele ProSport susțin că Mircea Rednic nu este încă hotărât dacă să continue în poarta lui Dinamo cu bulgarul Plamen Iliev (29 de ani). Goalkeeper-ul cu 13 meciuri jucate pentru echipa națională a Bulgariei  a bifat 6 meciuri pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1 și a încasat 16 goluri.

Cealaltă variantă pentru buturile „câinilor” este Mihai Eșanu (23 de ani), dar nici el nu stă mai bine! Românul a jucat în acest sezon de Liga 1 zece meciuri și a încasat 22 de goluri.

Prosport.ro


Stirile.eu