31 ianuarie 7:21 PM

Abonare la google news

ProSport a aflat cine e „internaţionalul din Europa de Est” pe care-l vrea Universitatea Craiova! E coleg cu Koljic la naţionala Bosniei | EXCLUSIV

În ultima săptămână a campaniei de mercato, Universitatea Craiova vrea să-şi întărească lotul în scopul rămânerii în lupta pentru titlu.

Finanţatorul Mihai Rotaru este în căutarea unui antrenor principal, după despărţirea de Cornel Papură, dar a dezvăluit că-şi doreşte şi completarea lotului cu „maxim trei jucători”. Pe lângă spaniolul Juan Camara, care este aşteptat mâine în Bănie pentru ca în curând să semneze contractul şi să se alăture noilor coechipieri, Universitatea Craiova mai doreşte un străin de top.

„Am spus că vom aduce maximum trei jucători, ăsta e scopul în continuare. Trebuie să ne întărim pe trei poziții. Pentru un jucător așteptăm să se încheie perioada din Turcia, să vedem dacă va semna prelungirea sau nu și vedem dacă-l putem lua. E un internațional din Europa de Est. Impresarii săi visează să-l ducă la Galatasaray sau la Beşiktaş” a declarat Mihai Rotaru, la Digisport.

Sanicanin este cotat la 1,5 milioane de euro

ProSport a aflat că „internaţionalul din Europa de Est” de care vorbea Mihai Rotaru şi pe care „impresarii săi visează să-l ducă la Galatasaray sau la Beşiktaş” este fundaşul bosniac Sinisa Sanicanin, care evoluează în Serbia, la Vojvodina Novi Sad. În vârstă de 25 de ani, Sanicanin are 1,90 metri şi este evaluat de transfermarkt la 1,5 milioane de euro. Compatriotul lui Elvir Koljic evoluează, ca şi vârful Craiovei, în echipa naţională a Bosniei Herţegovina, pentru care a jucat deja opt partide, toate în 2020, inclusiv în barajul cu Irlanda de Nord, pierdut de bosniaci la lovituri de departajare, dar şi în meciurile din Liga Naţiunilor cu Italia, Polonia şi Olanda.

Are 3 goluri în 12 meciuri pentru Vojvodina

Sinisa Sanicanin este jucător de picior stâng, iar Universitatea nu a mai avut stoper de acest profil de la plecarea lui Tiago Ferreira. Sanicanin se află în ultimele 6 luni de contract cu Vojvodina Novi Sad şi poate semna cu orice echipă, dar formaţia care ocupă locul 3 în Serbia este dispusă să-l elibereze de acum în schimbul a 200.000 de euro.

În ţara natală, Sanicanin a evoluat Rudar Prijedor şi Borac Banja Luka, de unde a ajuns în Serbia, mai întâi la Mladost Lucani, apoi la Vojvodina Novi Sad, unde joacă din 2017. Stoperul are selecţii şi pentru naţionalele under 19 şi under 21 ale Bosniei. În actuala stagiune, Sanicanin a jucat pentru Vojvodina 12 meciuri în prima ligă a Serbiei, a marcat 3 goluri şi a oferit un assist, el evoluând şi preliminariile Europa League, contra lui Standard Liege.

Foto: srpskainfo.com

Sursa: Prosport