10 februarie 9:50 AM

Abonare la google news

Programul zilei la Australian Open, joi 11 februarie 2021

Atracția zilei de joi 11 februarie 2021 este pentru români este meciul lui Horia Tecău în proba de dublu masculin. Este prima apariție a jucătorului român la Australian Open. Meciul său va începe la ora 7.30.

Pe tabloul principal feminin, va fi zi de pauză pentru jucătoarele din România, atât Simona Halep cît și Sorana Cîrstea urmând să joace vineri 12 februarie. Dar Simona Halep va juca de la ora 5.00 în proba de dublu.

La dublu masculin, Horia Tecău şi brazilianul Marcelo Melo, aflaţi la început de parteneriat, sunt favoriţii numărul şapte, dar vor avea un duel dificil în primul tur, cu sârbii Filip Krajinovic/Dusan Lajovic.

Programul zilei la Australian Open, joi 11 februarie 2021

Perechea Horia Tecău/Marcelo Melo (România/Australia), cap de serie numărul 4, a fost eliminată, sâmbătă, în sferturile de finală ale turneului de 250 de puncte Murray River Open de la Melbourne. Tecău şi Melo au fost învinşi de cuplul Ariel Behar/Gonzalo Escobar (Uruguay/Ecuador), scor 7-6 (4), 4-6, 10-7.

Simona Halep, a doua favorită la simplu, va face pereche cu tânăra jucătoare australiană Charlotte Kempenaers-Pocz (16 ani), iar în prima rundă cele două vor avea ca adversare cuplul australian compus din Arina Rodionova şi Storm Sanders. Meciul va începe la ora 5.00.

Irina Begu şi argentinianca Nadia Podoroska vor juca în prima rundă contra cuplului Darija Jurak (Croaţia)/Nina Stojanovic (Serbia) de la ora 6.30, în timp ce Mihaela Buzărnescu o va avea ca parteneră pe Ankita Raina (India), cele două urmând să înfrunte cuplul australian Olivia Gadecki/Belinda Woolcock în primul tur de la ora 5.00.

Cea mai interesantă partidă a zilei pe tabloul feminin va fi Coco Gauff (SUA) – Elina Svitolina (Ucraina), meciul urmând să înceapă la ora 10. De asemenea, confruntări de urmărit sunt: Bencic – Kuznetsova (ora 2.30), Barty – Gavrilova (ora 3.30), Brady – Brengle (ora 5.30).

Tabloul masculin ne propune meciuri ca: Tsitsipas – Kokkinakis (ora 5.00) și Nadal – Mmoh (ora 11:30).

Sursa: Prosport