3 iunie 10:00 PM

Abonare la google news

Programul zilei de vineri de la Roland Garros. La ce oră joacă Ana Bogdan

Organizatorii celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului au anunțat programul zilei de vineri, 4 iunie. La ce ore joacă româncele Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan?

Programul zilei de vineri de la Roland Garros

Roland Garros 2021 continuă la Paris. Două dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis românce vor evolua vineri pe zgura pariziană. Este vorba despre Sorana Cîrstea, care o va întâlni pe Daria Kasatkina (37 WTA) și despre Ana Bogdan (28 de ani, 102 WTA). Este pentru prima dată, de la ediția 2014 când Sori avansează în a treia rundă competițională a turneului de mare slem de la Paris.

Adversara iubitei lui Ion Ion Țiriac nu este deloc de neglijat. Sportiva din Rusia a eliminat din competiție numărul 11 mondial. Este vorba despre Belinda Bencic. Partida dintre cele două jucătoare de tenis s-a terminat cu scorul de 6-2, 6-2. De notat este că Sorana Cîrstea și Daria Kasatkina s-au mai întâlnit, însă doar o singură dată. Confruntarea a avut loc pe zgura de la Madrid, în 2018. La acel moment, rusoaica s-a impus în minimum de seturi, 6-3, 6-1.

Ana Bogdan va juca și ea în turul 3 la Roland Garros. Asta, după ce Naomi Osaka (23 de ani, 2 WTA) a hotărât să se retragă de la turneu fără să fie accidentată. Retragerea sportivei nippone îi oferă prilejul Anei Bogdan să încaseze un premiu de până la 136.787 de dolari. Ocupanta locului 102 în clasamentul mondial se va confrunta cu nimeni alta decât Paula Badosa. În primul tur, Ana a eliminat-o pe italianca Elisabetta Cocciaretto (20 de ani, 113 WTA), cu scorul de 6-1, 6-3.

Ana Bogdan este în turul 3 la Roland Garros / Foto : Getty ImagesAna Bogdan este în turul 3 la Roland Garros / Sursa Foto : Getty Images

La ce ore joacă Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan

Organizatorii Roland Garros au anunțat programul zilei de vineri, în care vor disputa primele meciuri din turul trei la simplu.

Sorana Cîrstea și Ana Bogdan vor juca în turul trei al Openului Franței după cum urmează:

  • în jurul orei 14:30 (arena numărul 14) Sorana Cîrstea – Daria Kasatkina;
  • în jurul orei 19:00 (arena Simonne Mathieu) Ana Bogdan – Paula Badosa.

Aceasta fază a competiţiei nu este neapărat o surpriză pentru Ana Bogdan, care a mai reuşit o performanţă similară în 2018, la Australian Open. Atât meciul dintre Sorana Cîrstea și Daria Kasatkina, cât și duelul dintre Ana și Paula Badosa vor fi transmise în direct, de Eurosport, și în format LIVE text, de playsport.ro.

Citeste articolul pe PlaySport