Abonare la google news

Prognoza specială pentru București: Vreme deosebit de caldă vineri, iar sâmbătă vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare

Meteo. Oameni în București Sursa foto: Mediafax Foto

Pentru intervalul vineri ora 14:00 – sâmbătă la ora 8.00, meteorologii anunță vreme deosebit de caldă în orele amiezii, când se vor înregistra 17…18 grade Celsius.

Cerul, mai mult senin în mare parte a intervalului, se va înnora treptat spre sfârșitul acestuia. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări după-amiaza și seara, cu viteze la rafală de până la 45 km/h . Temperatura minimă va fi de 1…3 grade Celsius.

Citeste si:  METEO. Prognoza meteo 30 martie

Sâmbătă între orele 8.00 – 16.00, vremea va fi închisă, iar în prima parte a zilei temporar se vor semnala precipitații slabe sub formă de ploaie, cu tendință de transformare în lapoviță și ninsoare.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, (viteze la rafală de până la 45 km/h). Temperatura maximă, în scădere semnificativă față de ziua anterioară, va fi de 4…5 grade Celsius.

Citeste si:  Programul etapelor 26, 27 și 28 din Liga 1, ultimele din sezonul regulat. Când are loc derby-ul FCSB - CFR Cluj

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews