Abonare la google news

Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni. Temperaturi mai mici decât cele normale

  • Meteorologii au transmis prognoza pentru următoarele patru săptămâni
  • Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă
  • Vremea va începe să se redreseze abia în săptămâna 5 – 12 aprilie

Primăvara rămâne doar în calendare, pentru că în termometre încă se lasă așteptată. Meteorologii au transmis, vineri, prognoza pentru următoarele 4 săptămâni, în care se vede cum temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 15 – 23 martie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile vestice și în zona montană aferentă. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali și în regiunile sud-estice.

Citeste si:  Juan Camara semnează cu Universitatea Craiova! Oltenii îl prezintă oficial pe spaniolul trecut pe la Dinamo

Săptămâna 23 – 29 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile estice.

Citeste si:  Cum va fi vremea în următoarele zile? Ninsoare la munte, ploi în sudul țării

Săptămâna 29 martie – 5 aprilie

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Citeste si:  Tensiuni la partide înainte de anunțarea rezultatelor. Orban si Rareș Bogdan fotografiați la geam

Săptămâna 5 – 12 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews

 40 total views