Abonare la google news

Prognoza meteo pentru 11 martie. Anunțul făcut de ANM: se întoarce iarna în România

Meteorologii vin cu vești proaste pentru ziua de 11 martie. Se pare că în majoritatea regiunilor din România se vor înregistra ninsori abundente și temperaturi ce vor coborî chiar și până la – 10 grade Celsius.

ANM a făcut un anunț de ultim moment cu privire la starea vremii de astăzi, 11 martie. În majoritatea regiunilor din țară se vor înregistra temperaturi extrem de scăzute, dar mai ales în zonele montane.

Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări și izolat ninsori slabe la munte, în Transilvania și în nordul Moldovei, iar în primele ore și în Oltenia, vestul Munteniei și sudul Dobrogei. Din orele serii, înnorările se vor extinde treptat, dinspre nord-vest și vor cuprinde cea mai mare parte a teritoriului. Local, se vor semnala precipitaţii, în general slabe cantitativ, predominant sub formă de ninsoare în regiunile nordice și mixte în cele vestice, anunță ANM.

Citeste si:  Epidemiolog, replică pentru scepticii vaccinării anti-Covid: Toate guvernele vor răul popoarelor?

Meteorologii mai informează că astăzi, 11 martie, vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, pe litoral, iar noaptea, izolat și trecător și în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 grade în sud și 2…4 grade în Dealurile de Vest. În regiunile sudice, izolat dimineaţa și local noaptea, se va semnala ceaţă.

Citeste si:  Grecia extinde restricţiile asupra curselor aeriene internaţionale până la 19 aprilie

Cum va fi vremea astăzi, în București

Meteorologii au transmis și cum va fi vremea astăzi, în București. Potrivit acestora, în Capitală, vremea se va ameliora în privinţa precipitaţiilor, dar va fi deosebit de rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul zilei și în a doua parte a nopţii, când vor fi și condiţii de ceaţă. Vântul va avea unele intensificări în primele ore, apoi va slăbi treptat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 3 grade, iar cea minimă va fi de -9…-6 grade.

Citeste si:  Modul ingenios prin care un cuplu din Cluj-Napoca a furat 70.000 de lei de la o femeie

Citeste articolul pe Cancan

 54 total views