Prognoza meteo, 24 februarie 2021. Vreme de primăvară, dar cu ceață în zonele joase

Potrivit meteorologilor, în noaptea de marți spre miercuri (23/24 februarie), cerul va fi variabil, mai mult senin, dar în zonele joase de relief vor fi nori joși sau ceață, iar pe alocuri se vor semnala depuneri de polei, chiciură și burniță.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la altitudini mari, iar temperaturile minime se vor situa între -6°C, în estul Transilvaniei, și 7°C, în dealurile vestice, potrivit Digi FM.

Prognoza meteo de miercuri, 24 februarie 2021

Vremea de miercuri, 24 februarie, va fi în răcire în estul și sud-estul teritoriului. În zonele joase de relief vor fi nori joși sau ceață, iar izolat va fi burniță și se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la altitudini mari.

Citeste si:  Florin Cîţu, despre deschiderea școlilor: „Marți, împreună cu preşedintele Iohannis, vom decide“

Spre seară vor fi șanse să plouă slab în Dobrogea, Bărăgan și estul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5°C, în Dobrogea, și 15°C, în nordul Olteniei.

Cum va fi vremea în București, pe 24 februarie

În Capitală, la noapte, vor fi condiții de ceață în zori și minime de -3°C…0°C. Miercuri, 24 februarie, vor fi înnorări temporare și maxime de 9°C-12°C.

Citeste si:  PROGNOZA METEO 18 IANUARIE. Vremea geroasă continuă până miercuri

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în fiecare regiune a țării

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut publică, luni, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Află, în continuare, ce temperaturi și ce cantități de precipitații vor fi în fiecare regiune din România în intervalul 22 februarie – 7 martie.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

Citeste si:  Valeriu Gheorghiță, informații de ultimă oră despre starea pacientei care a suferit șoc anafilactic după vaccinarea cu AstraZeneca

Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. Temperaturile vor fi normale pentru luna martie, dar vor fi uşor mai coborâte în sud-est şi la munte. Precipitaţiile vor fi deficitare în aproape toate regiunile, dar mai ales în zona de vest a ţării.

Sursa: Gandul

 5 total views