Abonare la google news

Prognoza meteo, 14 martie 2021. Vremea va fi predominant frumoasă

Conform prognozei meteo de duminică, 14 martie 2021, vremea va fi predominant frumoasă, dar rece, mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile sudice și sud-estice, unde pe parcursul zilei vor fi înnorări temporare.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona Carpaților Orientali, în special la altitudini mari, iar trecător și pe arii restrânse și în sud-est, potrivit stirimeteo.com.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 3 și 9 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -12…-11 grade Celsius, în depresiunile intramontane, şi în jur de 1 grad Celsius pe litoral.

Citeste si:  Prognoza meteo 31 martie. Vreme caldă, dar şi ploi în următoarele zile

Cum va fi vremea în București, pe 14 martie 2021

În Capitală,vremea va fi rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în prima parte a intervalului, apoi se va însenina, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă, mai ridicată decât în ziua precedentă se va situa în jurul valorii de 8 grade Celsius, iar cea minimă va fi de -5…-3 grade Celsius.

GÂNDUL LIVE. Florinela Georgescu, director executiv ANM, ne spune cum va fi vremea în weekend

Florinela Georgescu, director executiv în cadrul Adminstrației Naționale de Meteorologie (ANM) a vorbit vineri la GÂNDUL LIVE despre cum va fi vremea în weekend. Potrivit acesteia, vremea în weekend va fi asemănătoare cu cea de săptămâna aceasta.

Vom avea un sfârșit de săptămână așa cum a fost toată săptămâna, cu o vreme schimbătoare. Acest lucru înseamnă că așteptăm din nou precipitații, în jumătatea de nord a țării până spre seară, după care va fi o scurtă pauză, iar mâine din nou în cea mai mare parte a teritoriului”, a spus Florinela Georgescu la GÂNDUL LIVE.

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

ANM a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Află, în continuare, ce cantități de precipitații vor fi în România în intervalul 15 martie – 12 aprilie. De precizat că temperaturile medii vor fi mai scăzute față de cele specifice pentru această perioadă.

Citeste si:  Prognoza meteo de marți, 23 februarie 2021. Vremea va fi deosebit de caldă, pentru ultima decadă a lunii, în cea mai mare parte a țării

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile vestice și în zona montană aferentă.

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali și în regiunile sud-estice.

Citeste si:  16.000 de vaccinări în ultimele 24 de ore, România ajunge la peste 41.000 de persoane vaccinate

Citeste articolul pe Gandul

 11 total views