Abonare la google news

Profesoară, moartă după rapelul Moderna. Soțul ei a mărturisit ce chin fizic a trăit

Caz șocant la Oradea! Profesoară moartă după rapelul Moderna. La numai câteva ore după vaccin, aceasta a ajuns de urgență, în stare foarte gravă, la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului. Declarațiie soțului ei sunt șocante. Prince chinui fizice a trecut înainte de a muri.

Profesoară moartă după rapelul Moderna

Veste că o profesoară a fost declarată moartă după rapelul Moderna a șocat o țară întreag. Adriana Bunea, profesoară de fizică în Oradea, s-a stins din viaţă, joi seara, la Spitalul Judeţean Oradea, după ce, cu trei zile înainte, pe 8 martie, ea a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului în stare foarte gravă. Soţul Adrianei Bunea, profesorul Vasile Bunea, a povestit la un post de televiziune că soţia lui s-a simţit rău în ultima perioadă și se plângea că îi este tot timpul frig. El a precizat că nu știe să fi avut probleme medicale grave înainte de vaccinare.

Citeste si:  Criminalul de la Cernavodă și-a recunoscut fapta. De ce a ucis-o, fără milă, pe profesoara de psihologie

Profesoară moartă după rapelul Moderna ar fi avut anumite probleme, însă minore. Soțul acesteia a declarat că în ultimele două săptămâni ea a făcut de cel puțin trei ori „criză de fiere”, însă a pus-o pe seama mâncării. De asemenea, nici luni dimineață, în ziua vaccinării, nu s-a simțit foarte bine, însă și-a revenit. Au mers la vaccin, iar în urma consultului sumar, medicii au decis că i se poate administra rapelul.

„Se plângea, după prima doză de vaccin, că îi este frig. Un cadru medical a spus că este posibil ca organismul să se fi luptat. Nu erau frisoane, ci senzații de frig. Înainte de rapel, în ultimele două săptămâni, a avut mai multe dureri, le-am pus pe seama unei crize de fiere.

În dimineața rapelului nu s-a simțit bine, dar în cursul zilei a putut mânca, a mers la rapel și le-a spus medicilor, iar aceștia au considerat că poate face vaccinul. Și eu am făcut tot Moderna”, a declarat Vasile Bunea, soțul profesoarei, pentru Antena 3.

Medicii i-au găsit o substanță toxică necunoscută în sânge

Luni seară, în jurul orei 21:30, femeia a ajuns la UPU într-o stare generală profund alterată. Aceasta prezenta midriază fixă bilaterală, adică o dilatație accentuată a pupilelor. Mai mult, în urma primelor analize efectuate, medicii au descoperit o substanță toxică necunoscută, în sângele pacientei. Conducerea spitalului a declarat că urmează să se facă o autopsie medico-legală pentru a se stabili, cu exactitate, cauza morții.

„Diagnosticul prezumptiv a fost intoxicație cu substanță necunoscută. Dar nu se poate face o legătură între cele două aspecte. Este puțin probabil să aibă o legătură cu un vaccin. Examenul necroptic va susține sau va infirma diagnosticul de internare. Într-o astfel de situație, în principiu trebuie făcută o autopsie medico-legală”, a spus dr. Adrian Traian Dușe, directorul Spitalului Județean, despre această profesoară moartă după rapelul Moderna.

Citeste articolul pe PlayTech

 54 total views