vineri 19 noiembrie 11:49 PM

Abonare la google news

Problemele de la FCSB, motiv de îngrijorare pentru FC Botoșani. Valeriu Iftime le atrage atenția jucătorilor săi: „Lucrurile acestea sunt în defavoarea noastră”

FCSB va primi vizita celor de la FC Botoșani în etapa cu numărul 16 din Liga 1. Va fi primul meci pentru Toni Petrea de la revenirea pe banca echipei roș-albastre.


FCSB, meci dificil cu FC Botoșani, mai ales prin prisma ultimelor evenimente de la echipa roș-albastră

El l-a înlocuit pe Edi Iordănescu, cel care a plecat de la echipa roș-albastră după ce a fost criticat de mai multe ori public de Gigi Becali. Acest lucru a declanșat un scandal monstru la FCSB, între suporteri și Gigi Becali.

Fanii au anunțat că s-au săturat de modul în care omul de afaceri conduce clubul și vor să îl facă să plece. În replică, Becali s-a arătat deschis variantei de a ceda clubul unui alt investitor, care ar urma să fie adus de liderii galeriei.


Astfel, situația la FCSB este extrem de tensionată înaintea meciului cu FC Botoșani. Moldovenii nu sunt însă foarte încântați de această conjunctură, ba chiar din contră.

Avertismentul lui Valeriu Iftime înaintea meciului cu echipa lui Toni Petrea

Valeriu Iftime și-a atenționat jucătorii înaintea partidei de duminică de pe Arena Națională. El a explicat că este periculos ca aceștia să intre relaxați pe teren, prin prisma valorii individuale foarte mari a fotbaliștilor de la FCSB.

Meciurile cu FCSB sunt importante, pentru noi, ca strategie și filosofie. Întotdeauna am avut probleme cu ei și, de fiecare dată, știți foarte bine că, atunci când ne-au bătut, lumea ne-a luat tare, spunând că dăm meciul FCSB-ului.

Așa că sper ca de data aceasta să fim mai atenți. E un meci foarte greu. Faptul că acum se întâmplă niște ciudățenii acolo… cumva ne distrage atenția de la lucrurile cele mai importante.

Toate lucrurile acestea sunt în defavoarea noastră ca și concentrare. Să nu creadă băieții mei că avem cine știe ce mare avantaj. Din contră, trebuie să fim mult mai concentrați, pentru că FCSB are jucători foarte buni individual.

Dacă nu avem atenția necesară și nu suntem concentrați sută la sută, putem avea surprize. Nu trebuie să facem greșeli din astea impardonabile.

Eu nu mă gândesc la locul nostru în clasament legat de FCSB, ci mă gândesc la punctele pe care trebuie să le câștigăm pentru a avea condiții bune de a ajunge în play-off. Deocamdată, play-off-ul este un obiectiv și trebuie să ne gândim la fiecare punct pe care îl putem câștiga”, a spus finanțatorul de la FC Botoșani potrivit Fanatik.

Arena Națională a scăpat în sfârșit de problemele interminabile cu gazonul. FCSB va inaugura noua „masă de biliard” de pe cel mai mare stadion al țării

Playsport.ro


Stirile.eu