vineri 8 octombrie 11:24 AM

Abonare la google news

Probleme pentru una dintre „bijuteriile” lui Gigi Becali! Jucătorul care se va întoarce pe banca de rezerve după reluarea Ligii 1: „E greu să joci acolo!”


Basarab Panduru, fost fotbalist la Steaua București și fost manager general la FCSB, a analizat situația echipei lui Edi Iordănescu și a ajuns la concluzia că Ianis Stoica va primi mai puține șanse în următoarea perioadă.


Extremă dreapta în vârstă de 18 ani, Ianis Stoica a fost titularizat de către Edi Iordănescu în ultimele două meciuri din Liga 1, dar și în meciul din șaisprezecimile Cupei României, reușind să înscrie un gol în poarta Academicii Clinceni și două contra celor de la CS Hunedoara.

După revenirea de la echipa națională de tineret, Ianis Stoica s-ar putea întoarce pe banca de rezerve.

Basarab Panduru, despre situația lui Ianis Stoica la FCSB

Florin Tănase și Octavian Popescu au revenit la antrenamente după accidentările suferite și ar putea juca din nou odată cu reluarea campionatului, ceea ce înseamnă că scad șansele ca Ianis Stoica să mai fie titularizat, mai ales că FCSB îi are și pe Constantin Budescu și Claudiu Keșeru ca jucători ofensivi cu experiență.

„Ianis Stoica am auzit că a făcut lucrurile corect. A dat goluri la U17, apoi la următorul nivel, acum la U21 şi la FCSB. Acum nu ştiu cum va arăta viitorul apropiat, pentru că revin fotbaliştii din faţă.

E mai greu la FCSB să joci în faţă, acolo, cu Budescu, Keşeru, Coman, Tănase, Octavian Popescu. Adică, mai degrabă îl văd pe Şerban în locul lui Radunovic, decât pe Ianis Stoica în faţă”, a spus Basarab Panduru, potrivit Telekom Sport.

  • 3 goluri în 8 meciuri a reușit să înscrie Ianis Stoica pentru FCSB în actuala ediție a Ligii 1.
  • 450 de mii de euro este cota de piață a lui Ianis Stoica, potrivit Transfermarkt.
  • 7 goluri în 24 de meciuri a marcat Ianis Stoica pentru CSM Slatina, în sezonul trecut al Ligii 2, fiind împrumutat de la FCSB.

Darius Olaru, Florin Tănase, Constantin Budescu, Claudiu Keșeru, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe, Octavian Popescu și Ianis Stoica sunt jucătorii ofensivi pe care îi are la dispoziție Edi Iordănescu. În ceea ce îl privește pe Florinel Coman, acesta își continuă recuperarea și rămâne indisponibil până la finalul acestui an.

Prosport.ro