Abonare la google news

Probleme pentru Ovidiu Popescu, după gestul incredibil făcut în derby? Un fost antrenor al lui Dinamo cere sancționarea jucătorului: „Ar trebui să intervină forurile competente!” | EXCLUSIV

Ion Marin, fost antrenor al lui Dinamo, s-a declarat deranjat de gestul făcut de Ovidiu Popescu, după încheierea derby-ului Dinamo – FCSB. Ba mai mult, acesta cere sancționarea jucătorului de către forurile competente.

Incidentul, la care face referire Ion Marin, a avut loc după încheierea meciului dintre Dinamo și FCSB, când Ovidiu Popescu a spart un panou cu numele rivalei.

FCSB s-a impus, în fața lui Dinamo, cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Florin Tănase, în minutul 8.

Ion Marin cere sancționarea lui Ovidiu Popescu

Fostul tehnician din „Ștefan cel Mare” susține că gestul de „vandal” al lui Ovidiu Popescu ar trebui sancționat de forurile competente, deoarece jucătorii trebuie să-și respecte adversarii.

„Gestul lui este un gest urât, care nu-și are locul pe un teren de fotbal. El este un jucător care trebuie să respecte adversarul, trebuie să se respecte pe sine, nu să facă gesturi din astea.

Eu nu cred că ar trebui echipa de club (n.r. să-l sancționeze pe Ovidiu Popescu), ar trebui să intervină forurile competente, iar arbitrii să consemneze, în raportul lor, ceea ce s-a întâmplat. Chiar dacă au fluierat terminarea jocului, pentru ei, misiunea nu s-a terminat. Chiar dacă a fost după joc, spargerea unui panou în stil, din ăsta, de vandal… Deci, ar trebui forurile competente să se sesize și să aplice jucătorului ceea ce prevede regulamentul, eu cred că în regulament sunt prevăzute lucrurile astea”, a declarat Ion Marin, pentru ProSport.

Ovidiu Popescu, lovit cu „balonul” în cap de un copil de mingi

Ovidiu Popescu a mai fost protagonistul unui moment controversat, în partida de miercuri seară.

În minutul 87 al partidei Dinamo – FCSB, Ovidiu Popescu și Paul Anton au avut un duel pentru minge, în urma căruia a rezultat un aut pentru FCSB. Însă, în momentul în care jucătorul roș-albaștrilor nu era atent, unul dintre copiii de mingi, aflați pe marginea terenului, l-a lovit cu „balonul” în cap pe Ovidiu Popescu.

Fotbalistul liderului, din Liga 1, a luat imediat atitudine și l-a apostrofat pe copilul de mingi, care încerca să-i explice faptul că gestul său nu a fost cu intenție.

Sursa: Prosport