marți 21 septembrie 6:06 PM

Abonare la google news

Probleme mari în familia Simonei Halep! Unchiul campioanei, incident nefericit după nuntă. Cazul este cercetat

Probleme mari în familia Simonei Halep, la doar câteva zile după ce sportiva a avut parte de o nuntă ca în povești.


Costică Halep, unchiul Simonei, a trecut printr-un incident nefericit, după ce un angajat al acestuia a dărmat un stâlp de electricitate cu tractorul.

Simona Halep mai are la dispoziție două săptămâni pentru a se bucura de clipe de răsfăț, pentru că în luna octombrie va face un tur de forță în circuitul WTA! Simona s-a înscris la turneul WTA 1.000 de la Indian Wells (SUA), în perioada 4 – 17 octombrie, apoi va participa la două turnee de nivel WTA 250: Kremlin Cup (Rusia), respectiv Transylvania Open (România).


Costică Halep, unchiul Simonei Halep, cercetat după un incident nefericit

Familia Halep n-are probleme cu banii, iar Costică, unchiul Simonei, este și el un om de afaceri cunoscut: acesta cultivă și rapiță în zona Seimeni.

Unchiul Simonei are însă acum probleme după ce un angajat a dărmat un stâlp de electricitate cu tractorul. Din cauza prafului, vizibilitatea a scăzut mult, iar omul nu și-a dat seama că este foarte aproape de un stâlp de 110 KV.

Cazul este cercetat acum, dar vestea bună este că nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului, după cum scrie replicaonline.ro.

Simona Halep, fost lider WTA, a ținut cu orice preț să-i mulțumească pe toți cei 300 de invitați de la petrecerea de cununie, așa că a inclus în meniu mâncare machedonească, dar și fructe de mare sau sushi.

Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere, sâmbătă dimineață, iar cei doi proaspăt căsătoriți petrec o vacanță ca-n povești la Bodrum (Turcia).

Prosport.ro


Stirile.eu