joi 28 octombrie 6:33 PM

Abonare la google news

Probleme mari de sănătate pentru Vlăduța Lupău, femeia care s-a fotografiat cu Neymar! Soția fotbalistului Adrian Rus trece prin momente grele

Vlăduța Lupău, soția fotbalistului Adrian Rus, are probleme mari de sănătate. Cântăreața de muzică populară, care l-a întâlnit pe Neymar în tribunele stadionului celor de la PSG, a mers la Paris pentru un consult medical. Artista a dezvăluit că niciun medic de până acum nu i-a găsit o rezolvare.


A mers la Paris pentru a se trata. Vlăduța Lupău, grave probleme de sănătate

Îndrăgita cântăreață de muzică populară a făcut senzație pe rețelele de socializare după ce s-a pozat în brațele lui Neymar. Vlăduța Lupău este fana brazilianului și a mărturisit că a tremurat de emoții atunci când l-a văzut pe starul celor de la PSG.

Cu toate că era toată numai un zâmbet, soția fotbalistului Adrian Rus a mers la Paris pentru o programare medicală. Vlăduța Lupău a mărturisit că a încercat toate remediile descoperite până acum, însă nimic nu a funcționat.


Am zis că săptămâna viitoare merg la Paris, merg pentru a rezolva, sper, o problemă. Voi știți deja că eu tușesc extrem de mult și nu știu ce să mai fac. Am găsit un doctor foarte, foarte cunoscut și lăudat la Paris, așa că, luni o să merg la el și sper să găsesc o cauză, să-mi dea un medicament și să mă fac un om normal’. Asta este cea mai mare problemă a mea! Efectiv nu știu ce să mai fac. Le-am încercat pe toate‘, a declarat Vlăduța Lupău pe Instagram.

Tatăl lui Neymar a chemat-o la tribuna oficială

Adrian Rus a dezvăluit că tatăl lui Neymar a fost cel care ”a aranjat” întâlnirea dintre Neymar și Vlăduța Lupău. Tatăl starului brazilian de la PSG le-ar fi transmis bodyguarzilor de la tribuna oficială să o lase pe cunoscuta cântăreață să ajungă la idolul ei. De menționat este că, la meci, aceasta a purtat un tricou ediție limitată. Tocmai vestimentația ei i-ar fi atras atenția tatălui fotbalistului.

Ea a ținut foarte mult să meargă la meci. Am cumpărat biletele, și-a cumpărat tricoul din banii ei, am mers la meci și a fost extrem de dezamăgită când a auzit că nu joacă Neymar. Dar am zis totuși să mergem la meci, iar la meci ea era cu ochii după Neymar.

La un moment dat, cineva i-a trimis mesaj pe Instagram și i-a spus că Neymar e acolo. Vlăduța l-a văzut în tribună și m-a întrebat dacă nu putem să mergem să facă o poză cu el, de la distanță sau măcar să apară în cadru.

Am mers și, când am făcut poza, exact atunci s-a uitat Neymar și a făcut semnul păcii. Ea s-a întors și i-a făcut cu mâna, dar el n-a mai făcut niciun gest, iar, la pauză, i-am zis Vlăduței că acum e momentul ca ea să-și îndeplinească acest vis.

La tribuna oficială e foarte greu să ajungi, sunt câte doi, trei bodyguarzi. L-am văzut, l-am strigat, dar nu ne-a văzut pentru că era foarte multă lume. Din câte am înțeles, el n-a mai făcut poze cu nimeni de când a început pandemia.”, a spus Adi Rus, pentru Cancan.ro.

Playsport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !