Abonare la google news

Proaspăt externat din spital, Christian Eriksen s-a întors

Proaspăt externat din spital, Christian Eriksen s-a întors alături de Danemarca la Euro 2020. În ciuda incidentului șocant prin care a trecut, la meciul cu Finlanda, mijlocașul lui Inter și al naționalei Danemarcei nu stă departe de fotbal. Jucătorul de 29 de ani a ținut să le facă o surpriză colegilor. 

Eriksen a simțit nevoia să fie alături de coechipieri, mai ales că aceștia traversează un moment dificil, la Euro. Nordicii au fost și ei afectați de ceea ce a pățit Christian, de aceea nu le-a mai stat mintea la fotbal. Danemarca a pierdut deja 2 partide, cu Finlanda și Belgia. Mai urmează meciul cu Rusia, unde danezii au doar varianta victoriei.

Proaspăt externat din spital, Christian Eriksen s-a întors alături de Danemarca la Euro 2020: „Va fi un plus pentru meciul cu Rusia!”

Eriksen pare să fi trecut cu bine peste problemele legate de stopul cardiac suferit la meciul cu Finlanda. Fotbalistul va urma o serie de investigații pentru ca doctorii să identifice motivele care au dus la acest episod. Cariera fotbalistului de 29 de ani este în cumpănă, dar măcar Christian este în afara oricărui pericol.

De aceea, de abia externat, Eriksen a mers, alături de familia lui, în cantonamentul de la Helsingor. Și-a vizitat colegii, iar aceștia s-au declarat emoționați să îl vadă pe Christian, să se asigure că acesta este bine și nu mai are nicio problemă de sănătate.

A fost fantastic să îl vedem și live, nu doar prin intermediul ecranului. Am vorbit cu el, ne-am îmbrățișat, a fost ceva incredibil, după toate câte s-au întâmplat. Ne-am convins că și el, dar și familia lui sunt bine. A fost o senzație de nedescris, au recunoscut fotbaliștii danezi

„Ne-a dat o încredere extraordinară”. Rușii, avertizați după vizita lui Eriksen

Dacă Danemarca are puține șanse de a mai continua competiția, nimeni nu este supărat la Copenhaga. Suporteri, jurnaliști ori fotbaliști au sărbătorit faptul că Eriksen a depășit perioada critică. Iar faptul că acesta este bine și a promis că va fi alături de colegi, i-a motivat la culme pe danezi. Acum aceștia se pot concentra iar la fotbal și partida cu Rusia a căpătat conotații mai importante.

Era exact ce avea nevoie, chiar dacă ne-am întrerupt antrenamentele. Dar a fost un sentiment de bucurie foarte mare. De mult nu am simțit atâta dragoste, când l-am văzut alături de familia lui. Ne-a dat un impuls foarte mare, avem mare încredere acum. De abia așteptăm partida cu Rusia, a declarat și Christian Norgaard

Citeste articolul pe PlaySport