2 iunie 3:18 PM

Abonare la google news

„Prințesele” lui Cristi Chivu sunt domnișoare în toată regula

„Prințesele” lui Cristi Chivu sunt domnișoare în toată regula. Fostul căpitan al echipei naționale a României are toate motivele să fie un tată extrem de mândru. Cele două fiice ale sale, Anastasia și Natalia, au 11, respectiv 12 ani și arată ca două domnișoare în adevăratul sens al cuvântului.

Cele două tinere se află în acest moment la Milano, alaturi de tatăl lor și de mama lor Adelina, cu care Chivu este căsătorit din 2008. Fostul fotbalist al Romei și al lui Inter este în prezent antrenor la echipa U18 a clubului de pe Giuseppe Meazza.

„Prințesele” lui Cristi Chivu sunt domnișoare în toată regula! Cum au fost surprinse Natalia și Anastasia de Ziua Copilului

Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, Adelina Chivu a postat pe Instagram o fotografie cu cele două fiice ale sale și ale lui Cristi Chivu alături de descrierea „lumina ochilor”. Cele două s-au suprins în ipostaze amuzante, iar fotografia a fost extrem de apreciată de ceilalți utilizatori.

Fotografia cu cele două a strâns foarte multe aprecieri pe InstagramFotografia cu cele două a strâns foarte multe aprecieri pe Instagram

Cristi Chivu s-a retras în martie 2014 din activitatea de fotbalist de la Inter Milano. Tot la acest club și-a început și cariera de antrenor. El a pregătit mai multe grupe de juniori ale clubului de pe Meazza până a ajunge antrenorul echipei U18.

Chivu a fost aproape de a reveni în fotbalul românesc

Au existat multe discuții în ultimele săptămâni referitoare la viitorul ca antrenor al fostului internațional. S-a discutat chiar că el ar putea veni să antreneze în România. Petrolul Ploiești și FC U Craiova au fost echipele care ar fi fost interesate de serviciile sale. Mai mult, Chivu a fost văzut de mai mulți oameni de fotbal drept succesorul ideal al lui Mutu la naționala de tineret.

De altfel, fostul impresar al lui Chivu și omul său de încredere, Giovanni Becali, a explicat în exclusivitate pentru PlaySport că varianta ca el să preia echipa U21 nu e exclusă.

În cele din urmă discuțiile nu s-au materializat. Cristi Chivu a rămas la Milano să își construiască pas cu pas cariera de antrenor.

Cristi Chivu, performante extraordinare în tricoul Interului

Și care loc să fie mai potrivit pentru a te dezvolta ca antrenor dacă nu locul unde ai scris istorie ca fotbalist? Chivu a fost transferat de Inter în 2007 de la AS Roma pentru 16 milioane de euro. La Milano, fostul fotbalist născut la Reșița a câștigat tot ce se putea. A cucerit 3 titluri în Serie A, 3 Cupe ale Italiei, două Supercupe și, bineînțeles, trofeul UEFA Champions League.

Chivu a fost om de bază în sezonul 2009-2010, când Inter a realizat o performanță istorică pentru fotbalul italian. Atunci, pregătită de Jose Mourinho, echipa din Milano a realizat tripla istorică, reușind să câștige Serie A, Cupa și Champions League.

Citeste articolul pe PlaySport