marți 8 iunie 9:00 AM

Abonare la google news

Prins între ciocan și nicovală, Budescu ar fi ales între FCSB și CFR Cluj


Prins între ciocan și nicovală, magicianul Constantin Budescu ar fi ales între FCSB și CFR. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 32 de ani a reușit să se salveze de la retrogradare cu Al Damac în Arabia Saudită. El a avut evoluții foarte bune în finalul sezonului trecut, motiv pentru care a și fost convocat de Mirel Rădoi la echipa națională pentru dubla cu Georgia și Anglia.


De asemenea, Budescu se prezintă și într-o formă fizică mult mai bună decât în momentul în care a plecat de la Astra Giurgiu, la începutul lunii februarie. Astfel, fotbalistul născut la Urziceni a intrat din nou în vizorul celor mai importante cluburi din Liga 1. Campioana CFR Cluj și FCSB ar dori să îl transfere pe Budescu în această perioadă.

Prins între ciocan și nicovală, magicianul Constantin Budescu ar fi ales între FCSB și CFR Cluj: „Asta își dorește!”

Gigi Becali chiar a anunțat public acest lucru. Finanțatorul FCSB-ului își dorește întăriri în zona ofensivă. El a reușit deja să îl aducă pe Andrei Dumiter de la Sepsi și mai încearcă transferurile lui Bogdan Stancu și Constantin Budescu. Pentru fotbalistul lui Damac, Becali are însă competiție serioasă. Marius Șumudică are o relație excepțională cu mijlocașul și ar fi vrut să îl transfere la CFR.

Doar că se pare că noul antrenor al campioanei a făcut un pas în spate în această cursă. Echipa sa a anunțat oficial transferul lui Jonathan Rodriguez de la FC Botoșani. Astfel, echipa clujeană nu ar mai avea nevoie așa mare de un jucător în acea zonă a terenului.

În plus, salariul foarte mare pe care îl câștigă Budescu în Arabia Saudită îi sperie pe clujeni. Astfel, Șumudică a dat de înțeles că ar fi renunțat la această idee și că așteaptă mutarea lui Gigi Becali în acest sens.

E adevărat ce zice Gigi Becali, că probabil și-ar dori să rămână în București decât să vină la Cluj. Eu nu-l contrazic pe Gigi Becali și nici nu am interesul în a-l contrazice deocamdată.

Dacă ei vor reuși să-l aducă pe Budescu, înseamnă că sunt în club extraordinar de puternic, fiindcă trebuie să achite o suma mare de bani. Mai are un an de contract cu Damac. Cu siguranță trebuie plătită o suma de transfer, iar salariul lui este în jurul a un milion de dolari”, a spus Marius Șumudică potrivit sport.ro.

Budescu a jucat la FCSB în sezonul 2017-2018Budescu a jucat la FCSB în sezonul 2017-2018

„Dacă rămâne liber, vine la mine”

Gigi Becali este destul de optimist în legătură cu aducerea lui Budescu la FCSB. Potrivit Antena Sport, el a anunțat că internaționalul român va reveni la FCSB, însă doar în cazul în care va fi lăsat liber de contract de oficialii lui Damac. Și se pare că lucrurile decurg exact pe gustul lui Becali.

Jurnaliștii arabi de la Sport360Saudi anunță că lui Budescu urmează să îi fie reziliat contractul. Informația a fost  confirmată chiar de președintele clubului saudit. Motivul este reprezentat de problemele financiare cu care se confruntă clubul. Alături de Budescu, ar urma să plece și celălalt jucător exponențial al lui Damac, norvegianul Amahl Pellegrino.

 

 

Playsport.ro