vineri 19 noiembrie 8:32 PM

Abonare la google news

Primul super meci care se poate disputa cu spectatori în România! Președintele clubului a făcut anunțul: „Dacă primim ok-ul, de luni vindem bilete!”

Spectatorii se pregătesc să revină pe stadioane și în săli, iar super meciul dintre Dinamo și Flensburg, de săptămâna viitoare, ar putea să se dispute cu fani în tribune.


Cei de la CS Dinamo așteaptă un răspuns favorabil din partea autorităților, iar luni ar urma să pună în vânzare biletele pentru duelul cu formația din Bundesliga.

Din cauza creșterii numărului de infectări cu COVID-19, autoritățile au restricționat, în urmă cu aproximativ o lună, accesul la evenimentele sportive.


Spectacol din nou în tribune! Dinamo așteaptă fani la marele meci cu Flensburg

Dacă totul decurge normal, Dinamo ar putea să umple sala din „Ștefan cel Mare” la o capacitate de 30% la meciul cu Flensburg, unul extrem de important.

După eșecul la scor din Germania, scor 30-37, Dinamo are mare nevoie de ajutorul fanilor pentru a obține încă o victorie mare pe teren propriu, după ce „dulăii” au câștigat cu Kielce și Veszprem.

„Așteptăm și noi un ok din partea autorităților și suntem pregătiți să punem luni biletele în vânzare, la o capacitate de 30%. Avem mare nevoie de ajutorul fanilor”, a spus pentru Prosport.ro președintele CS Dinamo, Ionuț Popa.

Partida de pe 25 noiembrie este programată de la ora 19:45 și deocamdată nu este clar ceea ce se va întâmpla cu fanii, în condițiile în care accesul acestora ar fi permis doar până la ora 21:00.

„Se propune ca organizarea și desfășurarea competițiilor sportive, pe teritoriul României, în spațiile închise sau deschise, să poată fi realizată doar în intervalul orar 05:00 – 21:00, cu participarea spectatorilor în capacitate de până la 30 la sută din capacitatea maximă, asigurarea distanței de minimum un metru între persoane și purtarea măștii de protecție.

Participarea va fi permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de la vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării, deci cei trecuți prin boală. Toate trebuie să fie translatate printr-o hotărâre de guven, care urmează să fie emisă cel mai probabil în cursul săptămânii viitoare”, a spus Raed Arafat.

Prosport.ro


Stirile.eu