vineri 19 noiembrie 11:48 PM

Abonare la google news

Primul jucător intrat pe „lista neagră” la FCSB! Plecarea lui Edi Iordănescu i-a fost „fatală”

După plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB a picat și ultima redută dintre patronul Gigi Becali și fundașul central Iulian Cristea (27 de ani).


Conform GSP, există șanse foarte mari ca Iulian Cristea să părăsească echipa în iarnă, fiind de foarte mult timp pe „lista neagră” a lui Gigi Becali. De fiecare dată când s-a dorit exilarea sa, Edi Iordănescu a intervenit și i-a acordat fotbalistului încă o șansă.

După plecarea lui Edi și venirea lui Anton Petrea, Iulian Cristea revine din nou în ochii patronului. În primul rând, evoluțiile fotbalistului cu trei meciuri în echipa națională a României nu mai sunt la cel mai înalt nivel.


Iulian Cristea, pe „făraș” la FCSB!

Iulian Cristea a greșit în meciul cu Șahtior Karagandy din preliminariile Conference League, câștigat de FCSB cu 1-0, dar unde a fost salvat doar de intervenția lui Andrei Vlad.

„Nu înțeleg ce s-a întâmplat cu Iulian Cristea. El e băiat bun, dar asemenea tâmpenii să facă? Parcă e speriat de bombe!”, declarat atunci, Gigi Becali.

De asemenea, a pățit un episod umilitor într-o partidă cu UTA Arad, în campionat, fiind schimbat în minutul 34, alături de Răzvan Oaidă și Andrei Dumitre, bineînțeles la indicațiile lui Gigi Becali către „principalul” de atunci – Dinu Todoran.

În plus, după meciul pierdut de FCSB cu Rapid din campionat, scor 0-1, în care a jucat o singură repriză, Gigi Becali a anunțat că îi va da afară pe Alexandru Crețu și Iulian Cristea. Primul a plecat, iar cel de-al doilea a fost salvat de Edi Iordănescu.

„Nu avem fundași centrali. O să vină Miron (n.r. – accidentat la acea vreme) și o să avem. Lui Crețu o să-i spun să-și caute echipă, la fel și Cristea, îi las liberi pe amândoi”, a completat Gigi Becali.

Chiar și după aceste episoade, Edi Iordănescu nu a ținut cont de părerile patronului Gigi Becali și l-a folosit în continuare pe Iulian Cristea – în șapte meciuri ca titular și încă unul intrat pe parcurs.

În total, în acest sezon, Iulian Cristea a bifat 14 meciuri pentru FCSB, reușind să ofere două pase de gol.

Prosport.ro


Stirile.eu