31 mai 4:00 PM

Abonare la google news

Primul duel dintre Mihai Rotaru și Adrian Mititelu! „Cele două Craiove” se luptă pentru semnătura unui jucător

Ronaldo Deaconu, mijlocașul lui Gaz Metan și cel mai bun pasator din acest sezon de play-out, a dezvăluit faptul că atât Universitatea Craiova, cât și FC U Craiova, doresc să-l transfere.

Ronaldo Deaconu (24 de ani) a fost transferat de Gaz Metan, în vara anului trecut, liber de contract, de la Sepsi. Acesta mai are contract până în 2022 cu formația medieșeană.

Gaz Metan a terminat actualul sezon de Liga 1 pe locul 4 din play-out.

Primul duel dintre Mihai Rotaru și Adrian Mititelu

Fotbalistul a mărturisit că „cele două Craiove” se luptă pentru semnătura sa. Însă, susține că, în prezent, pentru el, dezvoltarea sportivă este mai importantă decât partea financiară.

„Îmi doresc foarte mult să fac performanţă, să mă bat la titlu, în play-off. Acesta este scopul meu acum, prioritizez planul sportiv, nu banii. Ştiu că sunt oferte, inclusiv din Liga 1. Am înţeles de Craiova, ambele echipe.

Nu am auzit nimic de FCSB. S-a zis în presă că am refuzat FCSB. Nu e adevărat. Am spus doar că mă gândesc doar la culoarul fotbalistic şi mi-ar fi greu la primele două clasate […] Nu e momentul în cariera mea să mă duc la FCSB. Nu vreau să mă grăbesc, următorul pas e foarte important”, a declarat Ronaldo Deaconu, la Look Sport.

Ronaldo Deaconu a oferit șase pase decisive în acest sezon de play-out, cu trei mai mult decât cel mai apropiat urmăritor.

600.000 de euro este cota lui Ronaldo Deaconu, conform transfermarkt.com

11 goluri și 14 pase decisive a dat Ronaldo Deaconu în 39 de partide bifate pentru Gaz Metan

Citeste articolul pe ProSport