Abonare la google news

Primul britanic infectat cu coronavirus a murit după o supradoză de droguri

Connor Ellis Reed a fost primul britanic cunoscut care a contractat coronavirus în timp ce lucra la o școală din Wuhan. Tânărul a murit într-o sală universitară din nordul Țării Galilor, după o supradoză de droguri.

Un legist a confirmat că Connor Ellis Reed, în vârstă de 26 de ani, un student din Lladudno, a fost găsit mort în Universitatea Bangor pe 24 octombrie anul trecut, relatează North Wales Live.

O anchetă cu privire la moartea sa a dezvăluit că studentul a luat „un cocktail de droguri” și a suferit insuficiență respiratorie din cauza toxicității, relatează Mirror.

Se crede că tânărul de 26 de ani a fost primul britanic cunoscut care a fost infectat cu coronavirus în timp ce lucra la o școală din Wuhan în noiembrie 2019.

El îşi revenise complet şi, înainte de a se muta în Ţara Galilor

Se pare că și-a revenit complet și a continuat să-și viziteze familia în Australia înainte de a se întoarce în nordul Țării Galilor pentru studii.

Ancheta a aflat că pe 23 octombrie el și un coleg de apartament împărțiseră o sticlă de whisky Jack Daniel, fumase canabis și a luat două tablete de extaz.

Colegii de apartament l-au descoperit inconștient pe podeaua dormitorului său.

Prietenii săi au încercat să-l salveze dar, din păcate, Reed a fost declarat mort la fața locului.

Bărbatul  a fost găsit mort la domiciliul său din cadrul Universităţii Bangor pe 24 octombrie, anul trecut.

S-a aflat și că, în trecut,  Reed „a intrat pe deep web” (internetul ascuns) pentru a comanda droguri care au fost „livrate în cutia poștală a universității”.

Medicul legist Kate Sutherland a declarat că Reed era dependent de droguri ilegale, a cărui sursă rămâne necunoscută.

Membrii familiei sale nu au fost prezenți la ședință de prezentare a concluziilor anchetei.

Bărbatul a devenit cunoscut în februarie 2020, când a spus că a fost primul britanic infectat cu coronavirus, în noiembrie 2019, în timp ce lucra la o şcoală din Wuhan.

Citeste articolul pe Gandul