Primii martori în Dosarul Piatra Neamț, audiați la peste patru luni de la producerea incendiului din secția ATI a Spitalului Piatra Neamț

Avocatul Adrian Cuculis, cel care reprezintă rudele victimelor care au decedat în incendiul care s-a produs în incinta secției terapie intensivă a Spitalului Piatra Neamț, anunță că primii martori în dosarul deschis, vor fi audiați a abia la patru luni de la tragedie.

Adrian Cuculis lasă de înțeles că ancheta se mișcă extrem de greu, și în prezent, deși a trecut ceva vreme din luna noiembrie, aparținătorii celor care au murit nu știu nici măcar de ce s-a declanșat focul.

Citeste si:  Managerul Spitalului ”Victor Babeș” din Timișoara, înainte de a se vaccina anti-COVID: „Avem o rată de vaccinare de 90%. Oamenii să aibă încredere în mesajele medicale”. Ce spune despre reacțiile adverse (EXCLUSIV)

„Audieri de martori pe data de 12.03 în dosarul Piatra Neamț, la luni de zile după catastrofa care a avut loc la secția de terapie intensivă a spitalului. PICCJ deleagă structura SICE din cadrul IPJ Neamț, să audieze și să ridice înscrisuri de la o serie de societăți comerciale.

Sunt primele audieri și acte de procedură facute de după data depunerii plângerilor penale.

În mod rezonabil putem considera că din noiembrie și până acum, nu au fost făcute alte acte, fiindcă în calitate de reprezentanți conventionali, doar la acest moment am fost anunțați.

Cauza incendiului, un mister”, spune avocatul Adrian Cuculis.

Citeste si:  Soția „El Chapo” a fost arestată pentru acuzații internaționale de trafic de droguri

Document al I.P.J. Neamț

„Vă facem cunoscut că prin Ordonanța nr. 201/ P/2020 din 08.02.2021, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de Urmărire Penală și Criminalistică, a dispus efectuarea unor activități de cercetare penală prin delegare de competență de către organele de cercetare penală din cadrul I.P.J. Neamț.

Astfel, la data 12.03.2021, începând cu ora 10.00 se va proceda la audierea în calitate de martori a reprezentanților unor societăți comerciale și ridicarea unor înscrisuri la sediul I.P.J. Neamț – S.I.C.E.”, se arată într-un document al I.P.J. Neamț.

Citeste si:  Horoscop TAROT ZILNIC JOI 4 FEBRUARIE 2021. Avem şi mesajul runelor pentru azi

Citește și: Noi detalii despre starea de sănătate a lui Cătălin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamț. „Avem speranțe”

Sursa: Cancan

 7 total views