Primele rezultate ale necropsiei în cazul elevului mort la Ploieşti

Medicii legişti au stabilit că băiatul de 10 ani mort după ce a făcut stop-cardio respirator la şcoală suferea de tulburări de circulație cardiacă, probleme cu vascularizarea și oxigenarea inimii. Datele au fost strânse după analizele macroscopicee.

Totodată s-au preluat probe şi pentru examenul histopatologic, dar acesta nu sunt finalizate.

Vă reamintim că un băiat de 10 ani a murit săptămâna trecută după ce i s-a făcut rău la şcoală şi s-a prăbuşit din picioare. Învăţătoarea a cerut imediat ajutor. Medicii l-au găsit în stop cardio-respirator.

Citeste si:  REZULTATE LOTO 14 IANUARIE 2021. Numere Loto 6/49, Joker şi Loto 5 din 40

Copilul a fost preluat de un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă cu medic din cadrul UPU şi transportat la Spitalul de Pediatrie Ploiești.

Citeşte şi: Cum să-i ajutăm pe copii să se adapteze noilor condiţii la reîntoarcerea la şcoală. Sfaturile psihoterapeutului Gabriela Enea

„La data de 16 februarie, în jurul orei 11:00, polițiștii Secției de Poliție nr.1 Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că, la o unitate de învățământ din Ploiești, un elev de clasa a II-a, un băiat în vârstă de 10 ani, ar fi leșinat în timpul cursurilor. A fost solicitat un echipaj al ambulanței, fiind efectuate manevre de resuscitare. Băiatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat și o echipă operativă din cadrul IPJ Prahova pentru efectuarea cercetării la fața locului”, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie

Citeste si:  Secretul Dianei Șoșoacă s-a aflat acum. Puțini știu asta despre ea: ”Nu mă deranjează, să ştiţi”

În ciuda eforturilor medicilor, copilul a murit la spital.

Citeşte şi: Elev de 10 ani, în stop cardio-respirator la şcoală. Copilul a murit la spital

Sursa: RomaniaTV

 2 total views