Primele imagini cu OPPO X 2021, telefonul cu ecran rulabil

  • Primele imagini cu OPPO X 2021, telefonul cu ecran rulabil, au fost prezentate în mediul online
  • E un smartphone normal care se transformă rapid într-o tabletă cu dimensiuni compacte atunci când se extinde lateral

După telefoanele pliabile, a venit rândul unei noi tehnologii, telefoanele rulabile. Primele imagini cu OPPO X 2021, telefonul cu ecran rulabil, au fost prezentate în mediul online.

Citeste si:  Dezvăluiri șocante făcute de fiica criminalului de la Onești: "Am spus cine sunt şi mi s-a închis telefonul"

Telefonul pare să sfideze legile fizicii. E un smartphone normal care se transformă rapid într-o tabletă cu dimensiuni compacte atunci când se extinde lateral.

Ecranul este protejat de un strat de plastic, dar inlcude și un strat mai tare, care să asigure mai multă rezistență. Cel mai probabil, este vorba despre un strat de sticlă ultra-subțire, la fel ca în cazul Galaxy Z Flip și Galaxy Z Fold 2.

Citeste si:  Imagini incredibile: Doi tineri din Teleorman fură de la locul unui accident telefonul victimei. Poliția, la câtiva metri distanță! (VIDEO)

Atât ecranul de pornire, cât și ferestrele browserului web se adaptează la modificarea dimensiunilor, fără întârzieri. Încă nu știm când va fi pus în vânzare Oppo x 2021, dar companii precum TCL, LG și Samsung, vor să dezvolte o astfel de tehnologie. Se pare ca OPPO va avea concurenți serioși.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Sursa: AlephNews

 13 total views