31 mai 6:12 PM

Abonare la google news

Primele concluzii privind cauzele morții lui Ioan Crișan după asasinatul cu bombă. Ce au descoperit la autopsie medicii legiști

Medicii legiști au stabilit primele concluzii în cazul morții lui Ioan Crișan, omul de afaceri care a murit în explozia produsă, sâmbătă, într-o parcare din municipiul Arad.

Ioan Crişan ar fi decedat în urma intoxicației puternice cu fum emenat concomitent cu explozia, înainte de a surveni moartea, dar și din cauza arsurilor și a fracturilor de stern și coaste care au provenit de la impactula avut asupra corpului de suflul exploziei, spun surse medico-legale pentru GÂNDUL.RO. 

Explozibilul provine din străinătate

În ceea ce privește proveniența explozibilului, anchetatorii care încearcă să facă lumină în cazul morții omului de afaceri susțin că acesta provine din străinătate. În continuare, expertiza explozibilului are loc la Institutul Naţional de Expertize Criminalistice (I.N.E.C).

Citește Și Ultimele detalii despre asasinatul de la Arad. Cu cine a fost surprins afaceristul Ioan Crișan, în ultimele minute înainte de atentatul cu bombă (EXCLUSIV)

Ioan Crișan ar fi anunțat un transport cu țigări ilegale

Cazul morții omului de afaceri Ioan Crișan a fost preluat ieri de Parchetul General. Mașina omului de afaceri a explodat sâmbătă dimineața, în mers, în parcarea unui supermarket.

Ioan Crișan ar fi vândut pontul cu transportul de țigări oamenilor legii. De asemenea, TIR-ul cu marfa de contrabandă s-ar fi aflat în curtea firmei sale.

În dimineața zilei de 24 mai, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Mândruloc, un autocamion în cuplu cu semiremorcă. În momentul legitimării, șoferul autotrenului a fugit de la fața locului, autotrenul fiind transportat în incinta unui operator economic”, se arată în comunicatul IPJ Arad.

A doua variantă este susținută chiar de comunicatul remis marți de IPJ Arad, după confiscarea țigărilor de contrabandă, care preciza că mașina care transporta țigările a fost mutată în curtea unei societăți comerciale.

Anchetatorii au precizat încă de sâmbătă că există un cerc de suspecți, însă nu au dat alte amănunte în plus.

Din datele pe care le dețin în acest moment, colegii au întocmit deja un cerc de persoane bănuite în această cauză”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Române, care a adăugat că sunt luate în calcul toate ipotezele.

Citeste articolul pe Gandul