luni 18 octombrie 1:12 PM

Abonare la google news

Prime consistente pentru rapidiști, după victoria cu CFR Cluj! Câți bani primește fiecare fotbalist din lotul lui Mihai Iosif

Prime consistente pentru rapidiști, după victoria cu CFR Cluj! Finanțatorul echipei, Victor Angelescu, a pregătit 20.000 de euro drept recompensă pentru fotbaliștii lui Mihai Iosif, care au reușit un meci foarte bun, duminică seară, împotriva campioanei, la Mioveni.


Rapid s-a impus cu scorul de 2-0, grație golurilor semnate de Adrian Bălan, iar victoria i-a readus în zona locurilor de play-off. În același timp, rapidiștii le-au „dat peste nas” celor care au afirmat că începutul bun de sezon a fost doar o întâmplare.

Victor Angelescu, omul cu bani de la Rapid, este determinat să bage mâna adânc în buzunar, în acest sezon, dacă Rapidul va mai obține victorii atât de convingătoare și importante precum cea împotriva celor de la CFR Cluj.


Cum sunt împărțiți cei 20.000 de euro

Așa cum era normal, există un criteriu după care vor fi premiați jucătorii din lotul Rapidului, după victoria cu CFR Cluj. Nu s-ar fi putut recomensa un jucător aflat în afara lotului, precum marcatorul celor două goluri din meci, Adrian Bălan.

În consecință, împărțirea celor 20.000 de euro se va face astfel:

  • 100% pentru jucătorii titulari
  • 75% pentru jucătorii intrați pe parcursul partidei
  • 50% pentru jucătorii rămași pe banca de rezerve
  • 25% pentru cei aflați în afara lotului.

În încercarea de a estima cât va primi fiecare jucător, raportându-ne la un lot de 30 de jucători, ne-a reieșit faptul că o primă întreagă ar însemna puțin peste 1.000 de euro.

Așadar, titularii Horațiu Moldovan, Cristi Săpunaru, Dragoș Grigore, Junior Morais, Alexandru Dandea, Ljuban Crepulja, Alexandru Albu, Antonio Sefer, Albert Stahl, Cătălin Hlistei și Adrian Bălan vor beneficia de prima întreagă – adică puțin peste 1.000 de euro.

Jucătorii intrați pe parcurs – Bnou Marzouk, Rareș Ilie și Alexandru Ioniță – se vor alege și ei cu puțin peste 750 de euro, iar cei neutilizați contra campioanei – Bogdan Barbu, Raul Costin, Virgil Drăghia, Anestis Natsos și Luca Florică – vor fi recompensați cu aproximativ 500 de euro.

De asemenea, nu au fost uitați nici jucătorii aflați în afara lotului din diverse motive. Fotbaliști importanți precum Petre Goge, Romario Moise, Ștefan Pănoiu, Nicolae Carnat vor primi câte 250 de euro.

Rămâne de văzut care dintre jucătorii tineri din lot, ce cochetează cu prima echipă, vor mai fi recompensați. Poate Valentin Mărgărit, Alexandru Despa, Enrichi Finică sau Cristian Ignat.

Prosport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !